Alphonso Davies kertoi hauskasta puhelusta isänsä kanssa – koski Messiä

schedule 14 elokuun 2020 - 17:17
person Teemu Sohkanen

Bayern Münchenin Alphonso Davies on kertonut hupaisasta puhelustaan isänsä kanssa ennen Barcelonan kohtaamista – puhelu koski Lionel Messiä.

Vasta 19-vuotias puolustaja Alphonso Davies on pelannut upeaa kautta Münchenissä – tänään vastaan asettuu Barcelona, kun joukkueet mittelöivät Mestarien liigan puolivälierissä.

Mielenkiintoisen ottelun Daviesille tästä tekee se, että hän kohtaa lapsuuden idolinsa, ja vieläpä todella kovassa paikassa.

Kanadalaispuolustajalta kysyttiin, että katsoiko hän Mestarien liigaa nuorena ja hän kertoi vastauksen lomassa upean tarinan.

– Kävin jalkapalloakatemiassa, joten joka keskiviikko tai tiistai katsoimme sitä luokkahuoneessa, Alphonso sanoi Uefa:lle.

– Kaikki jalkapalloilijat olivat siellä, hurraten sille joukkueelle, jonka he halusivat voittavan. Se oli. Uskomatonta, ja nyt pystyn pelaamaan Mestarien liigassa yhtä suosikkipelaajaani (Lionel Messiä) vastaan, se on uskomatonta. Rehellisesti sanottuna, olen sanaton – unelmasta tuli totta.

– Äitini soitti minulle eilen ja sitten isäni hyppäsi puhelimeen ja hän sanoi: “Eli pelaat suosikkipelaajaasi vastaan.” Ja vastasin: “Kyllä.” Ja sitten me molemmat aloimme nauraa puhelimessa. Ja rehellisesti, emme edes voineet uskoa sitä, koska hän tietää, että katsoin Messiä nuorempana ja nyt pelaan häntä vastaan, se on todella mahtavaa.

Haluaako Alphonso sitten puolustaa Messiä vastaan?

– Kasvaessani katsoin häntä koko ajan ja nyt puolustan häntä vastaan. Se tulee olemaan täysin erilainen peli. Mutta minulle se on vain pelini pelaamista, muuttamatta mitään puoleltani ja toivottavasti teen parhaani häntä vastaan.

– Tiedämme, että hän on loistava pelaaja, emme aio ottaa sitä häneltä pois – joten paras mitä voit tehdä, on yrittää.

– Siitä tulee uskomaton peli. Voin vain sanoa, että olen innostunut pelaamaan pelin ja olen varma, että myös kaikki ovat innostuneita katsomaan.

Bayern Münchenin puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge on luottavainen sen suhteen, että Messi tulee pysähtymään, mikäli Messi tulee vasemmalta.

“Jos Messi pelaa vasemmalla puolella, Alphonso Davies hoitaa hänet. Se on vaikea, mutta mielenkiintoinen tehtävä. Daviesia ei ole ohitettu useasti tällä kaudella.”

Münchenin ja Barcelonan välinen ottelu pelataan Lissabonissa Estádio da Luzilla – ottelu alkaa klo 22:00.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord