11 Ajax-pelaajalla todettu korona – huomenna ohjelmassa Mestarien liiga!

schedule 2 marraskuun 2020 - 19:03
person Marko Ollonqvist

Peräti 11 Ajax-pelaajalla on todettu korona ja joukkueen olisi määrä pelata huomenna Tanskassa FC Midtjyllandia vastaan, Mestarien liigan ottelussa.

Hollantilaislehti De Telegraaf kertoo, että peräti 11 Ajax-pelaajalla on todettu koronatartunta.

Tilanteesta huolimatta Ajaxin on määrä pelata huomenna Mestarien liigaa Tanskassa, FC Midtjyllandia vastaan, ja ainakaan tällä tietoa ottelua ei ole peruutettu. Mitä todennäköisimmin ottelu tullaan pelaamaan täysin normaalisti, ja koska näiden 11 positiivisen testituloksen antaneiden pelaajien nimet eivät ole luonnollisestikaan julkista tietoa, tällä hetkellä on epäselvää, millaisella miehistöllä hollantilaisseura ottelun tulee pelaamaan.

Omat kysymysmerkkinsä aiheuttaa myös se, että Ajax epäilee tehtyjen testien oikeellisuutta. Näin ollen seura tulee tekemään uudet testit pelaajilleen ja sen jälkeen lähettämään eurooppalaisen jalkapallon kattojärjestö UEFA:lle listan pelaajista, joilla koronavirus mahdollisesti on.

On kuitenkin paljon mahdollista, ettei UEFA anna näiden 11 positiivisen tuloksen antaneen pelaajan pelata ottelussa, koska peli on ohjelmassa jo huomenna.

Mikäli nämä koronavirustartunnat koskettavat nimenomaan Ajaxin avainpelaajia, tulee Midtjylland olemaan huomenna selkeä suosikki ottelussa, joskin yllättihän Shakhtar Donetsk käytännössä ottaen kakkosmiehistöllään Real Madridin vieraskentällä lukemin 3-2.

Ajax on aloittanut tämän kauden Mestarien liigan niukalla tappiolla Liverpoolille ja sen jälkeen joukkue pelasi tasapelin italialaisen Atalantan kanssa.

Koska koronaviruspandemia jyllää ympäri Euroopan, on erittäin todennäköistä, ettei Ajaxin tilanne tule olemaan ainut laatuaan eurooppalaisen jalkapallon ja Mestarien liigan osalta.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord