Lionel Messin ja Barcelonan riita alkoi jo ennen Bayern München -ottelua.

Lionel Messin ja Barcelonan riita alkoi jo ennen Bayern München -ottelua

Lionel Messin ristiriita FC Barcelonan johdon kanssa alkoi oletettavasti jo ennen Bayern München -ottelua – näin uskoo saksalaispuolustaja Jérôme Boateng.

Barcelona-kapteeni Lionel Messin siirtomylläkkä on muuttunut viikkojen saatossa hyvin mutkikkaaksi.

[vihjeet]

Moni, joka on viime viikkoina seurannut argentiinalaisen siirtohuhuja, on todennäköisesti saanut käsityksen, että kaikki alkoi 14. elokuuta, kun Bayern München murskasi katalonialaisseuran Mestarien liigan puolivälierässä 8-2.

Näyttäisi kuitenkin siltä, että Messin ristiriita Barcelonan johdon kanssa alkoi jo ennen kyseistä ottelua.

München-puolustaja Jérôme Boateng kertoi Bildille, että Messin ja Barcelonan johtohahmojen riita oli nähtävissä jo ennen ottelua.

– Huomasit etukäteen, että Messin ja Barcelonan välillä oli draamaa, Boateng sanoi Bildilille.

– Messi on minulle edelleen maailman paras pelaaja, tappiosta huolimatta. Et voi voittaa häntä yksin, joten pysäytimme hänet joukkueena. Olisi väärin arvostella Messiä ja Barcelonaa vain siksi, että kaikki meni meidän suuntaan.

– Pep ja Messi ovat juhlineet suuria menestyksiä yhdessä, minkä vuoksi molemmat osapuolet tietävät, että heidän filosofiansa sopisivat yhteen, Boateng lisäsi.

Tällä Boateng viittaa tietenkin suuriin huhuihin, joissa argentiinalaista oltaisiin viemässä uudelleen yhteen Manchester City-manageri Pep Guardiolan kanssa.

Myös Boateng tuntee Guardiolan valmentajana, sillä espanjalaismanageri johti müncheniläisseuraa vuosina 2013-2016 – saksalaispuolustaja puolestaan on edustanut Müncheniä vuodesta 2011 asti.

Tarkkaa syytä argentiinalaisen ja katalonialaisseuran ristiriidalle Boateng ei ymmärrettävästi voinut tietää, mutta murskatappio näyttäisi olleen viimeinen naula arkkuun.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord