VIDEO: Pettynyt Lionel Messi seurasi katsomosta – poistui päätään pyöritellen!

schedule 30 joulukuun 2020 - 00:50
person Marko Ollonqvist

Pettynyt Lionel Messi seurasi katsomosta, kun hänen edustamansa FC Barcelona jäi La Liga -ottelussa kotikentällä tasapeliin Eibarin kanssa.

Mikäli FC Barcelona mielii edes jollain tasolla taistella La Liga -mestaruudesta tällä kaudella, tuloksien täytyisi kääntyä dramaattisella tavalla nousujohteisiksi.

Katalonialaisjätti jäi eilisiltana pelatussa ottelussa 1-1-tasapeliin, vieläpä kotikentällään Camp Noulla, kun putoamistaistelussa mukana oleva Eibar kävi hakemassa mukaansa arvokkaan sarjapisteen.

Kotijoukkueelle tarjoutui loistava mahdollisuus siirtyä ottelussa johtoon jo 8. peliminuutilla, mutta tanskalaishyökkääjä Martin Braithwaite mokasi rankkarin. 25. peliminuutilla Braithwaite iski pallon maaliin, mutta tuo osuma hylättiin lopulta VAR:n toimesta.

Toisella puoliajalla Eibar siirtyi shokkijohtoon, kun Kike iski ottelun 57. peliminuutilla pallon ohitse saksalaisvahti Marc-Andre ter Stegenin. Barcelona onnistui tasoittamaan kymmenen minuuttia myöhemmin, kun puoliajalla sisään tullut Ousmane Dembele iski 1-1-maalin.

Barcelonan kävi kuitenkin tyytyminen todella pettymykselliseen tasapeliin, kun ottelussa ei nähty enää lisäosumia.

Lionel Messi seurasi ottelun katsomosta käsin, sillä hän toipuu parhaillaan nilkkavammasta, ja se näkyi eittämättä Barcelonan tekemisessä, sillä joukkueen pelaaminen oli ilman kirkkainta tähteään todella vaisua. Kotijoukkue toki hallitsi ottelua, mutta se sai aikaiseksi vain viisi laukausta kohti maalia.

Messin reaktio olikin päätösvihellyksen jälkeen paljonpuhuva, sillä hän nousi penkistä ylös ja poistui päätään pyöritellen katsomosta.

FC Barcelona on nyt pelannut 15 La Liga -ottelua, joista se on kerännyt 25 pistettä. Sarjataulukossa joukkue majailee kuudentena ja matkaa kaksi ottelua vähemmän pelanneeseen ja sarjaa johtavaan Atlético Madridiin on seitsemän pistettä; pahimmillaan tuo piste-ero tulee siis venymään 13 pisteeseen, kun Atlético pelaa rästissä olevat ottelunsa.

Ottelun jälkeen Barcelonan hollantilaismanageri Ronald Koeman myönsi avoimesti La Ligan mestaruuden voittamisen olevan nyt todella vaikea tehtävä.

Tässä video Messin reaktiosta tasapeliin:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord