Sergio Ramos ei halua Lionel Messin lähtevän La Ligasta, mutta tukee argentiinalaista, mitä ikinä hän päättääkään tehdä.

Yllättävä kommentti: Sergio Ramos ei halua Lionel Messin lähtevän!

Yllättävä kommentti: espanjalaispuolustaja Sergio Ramos ei halua Lionel Messin lähtevän FC Barcelonasta, mutta tukee tätä ratkaisussaan.

Vaikka FC Barcelona on maksanut Lionel Messin johdolla Real Madridille useita mestaruuksia, Los Blancosin kipparina toimiva Sergio Ramos ei haluaisi argentiinalaisen lähtevän La Ligasta.

– Espanjalaisen jalkapallon, meidän ja FC Barcelonan puolesta – me haluaisimme hänen jäävän, sillä Leo tekee Espanjan liigasta, joukkueestaan ja El Clasicoista parempia, Espanjan maajoukkueen matkassa parhaillaan oleva Ramos totesi lehdistötilaisuudessa.

– Sitä nauttii parhaiden päihittämisestä ja hän on yksi maailman parhaista.

Messi kieltäytyi sunnuntaina menemästä Barcelona-pelaajille tarkoitettuun koronavirustestiin ja sen myötä myös joukkueen harjoitukset ovat jääneet välistä. Toisin sanoen 33-vuotias peluri on lakossa ja yrittää siten pakottaa siirtonsa muualle, mitä todennäköisimmin Manchester Cityyn.

[vihjeet]

Ramos ymmärtää Messin lähtöhalut, mutta ei välttämättä allekirjoita tapaa, jolla Barcelona-peluri ajaa siirtoaan.

– Hän on ansainnut oikeuden päättää itse omasta tulevaisuudestaan, mutta en ole ihan varma, onko tuo se paras mahdollinen tapa.

Pienikokoisen argentiinalaisen isä Jorge Messi kävi keskusteluja FC Barcelonan johtoportaan kanssa keskiviikkona, mitä tulee vallitsevaan tilanteeseen. Kun häneltä kysyttiin, miltä hänen poikansa jatko näyttää katalonialaisseurassa, vastaus kertoi kaiken oleellisen.

– Jatkaminen Barcelonassa näyttää todella todella vaikealta. Leon on todella vaikea jäädä (Barcelonaan).

Tuoreimpien huhujen mukaan Messi olisi kuitenkin jäämässä Barcelonaan kaudeksi 2020-21, sillä lähteminen on sopimusteknisistä seikoista johtuen todella haastavaa; hän vaihtaisi toisin sanoen maisemaa tulevan kauden jälkeen ilmaisella siirrolla, sopimuksensa päättyessä.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord