Nyt puhuu Barcelona-presidentti - Lionel Messin pitämiseen oli syynsä.

Nyt puhuu Barcelona-presidentti – Lionel Messin pitämiseen oli syynsä

Barcelona-presidentti Josep Maria Bartomeu on viimein päättänyt rikkoa hiljaisuuden ja puhui Lionel Messin ja seuran ristiriidoista, jotka nähtiin kesällä.

Barcelonan argentiinalaistähti Lionel Messi vahvisti lähtöhaluistaan Mestarien liigan puolivälieräottelun jälkeen – Bayern München murjoi katalonialaisseuran tuolloin 8-2.

[vihjeet]

33-vuotias Messi oli vahvasti yhdistettynä Manchester City-siirtoon, jossa hän olisi saanut valmentajakseen Pep Guardiolan.

Bartomeu paljasti, että Barcelona kieltäytyi vahvistamasta kilpailijaansa.

– Prioriteettimme oli pitää Messi osana uutta projektia, joten päätin olla aloittamatta keskustelua, Bartomeu sanoi.

– Minua syytettiin hänen lähtönsä pakottamisesta tasapainottamaan kirjanpitoamme. Laitoimme kerhon edut etusijalle, emme halunneet vahvistaa suoraa kilpailijaa. Teimme sen päätöksen tietäen, että meitä kritisoitaisiin siitä.

– Ymmärrän kaikkien mielipiteet, empatia on tärkeää. Leon tapauksessa on hyvä suuttua, koska ei ole hyvä hyväksyä tappiota ja olemme kaikki vihastuneet.

– Mutta hänelle oli määräaika ilmoittaa, meneekö hän yksipuolisesti vai ei. Hän ei tehnyt ilmoittanut ja tässä se on.

– Me kaikki haluamme hänen jäävän eläkkeelle Barcassa.

– Projekti on erittäin mielenkiintoinen nuorten ja veteraanien, kuten Messin, kanssa. Ja luulen, että hänen kanssaan voitamme mestaruuden tällä kaudella.

Kesän tilanne sai fanit vihaisiksi ja Bartomeun lähtemistä vaadittiin – ja vaaditaan edelleen.

Yli 16 tuhatta kannattajaa on allekirjoittanut vetoomuksen, jolla halutaan presidentin eroamista.

– Messin takia minulla ei ole koskaan tullut mieleen erota. Barcelonalle, seuralle, joukkueelle, Messin saaminen ja hänen jääminen eläkkeelle täällä on paras vaihtoehto kaikille, Bartomeu sanoi.

Barcelona hävisi viikonloppuna El Clásicon ja on sarjassa vasta sijalla 12 – katalonialaisilla on kasassa seitsemän pistettä, kun sarjakärki menee 14 pisteessä.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord