Mitä?! Real Madrid hylkäsi 100 miljoonan euron tarjouksen Gareth Balesta

schedule 4 syyskuu 2020 - 18:03
person Teemu Sohkanen

Real Madrid hylkäsi 100 miljoonan euron tarjouksen Gareth Balesta – toista vuotta lähtökuopissa oleva walesilainen herätti kiinnostusta Englannissa.

Real Madridin entinen presidentti Ramón Calderón kertoi, että Los Blancos halusi pitää walesilaistähti Gareth Balen vielä kirjoillaan – 69-vuotias Calderón toimi virassa vuodet 2006-2009.

Entinen Tottenham-tähti oli viime kesänä lähellä siirtyä Kiinan Super Leagueen, mutta Calderón paljasti, että myös Valioliigaseuralta tuli jättitarjous.

– Tiedän, että viime vuoden siirtoikkunan viimeisenä päivänä Valioliigasta tuli tarjous, Calderón kertoi The Mirrorille.

– He tarjosivat 100 miljoonaa euroa ja Real Madrid hylkäsi tarjouksen, koska heidän mielestään Bale olisi pelaaja heidän puolellaan.

– En saa sanoa nimeä, mutta tiedän seuran nimen.

– Luulen, että lopulta syntyi erimielisyyksiä, koska Madrid päätti olla myymättä pelaajaa, koska heidän mielestään hän oli pelaaja, jota voidaan käyttää ja pitää aloituskokoonpanossa.

Viime kesänä pyöri paljon huhuja Balen siirtymisestä Valioliigaan – walesilainen yhdistettiin niin Manchester Unitediin kuin entiseen seuraansa Tottenhamiin.

Bale puhui äskettäin Sky Sportsille ja hän kertoi, että seura on tehnyt erilaisia asioita vaikeuttaakseen hänen lähtöään.

Tarkemmin asiasta voit lukea täältä.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord