Mitä ihmettä Barcelonassa tapahtuu? Istuttavat Luis Suarezia katsomossa koko kauden?!

schedule 15 syyskuu 2020 - 10:37
person Marko Ollonqvist

Viettääkö Luis Suarez katsomossa koko kauden?! FC Barcelona haluaa eroon historiansa kolmanneksi parhaasta maalintekijästä keinolla, millä hyvänsä.

Ensiksi oli Lionel Messin tapaus, nyt Luis Suarezin.

FC Barcelona on tällä hetkellä sellainen sekamelska, ettei seuran uutta manageria, Ronald Koemania, käy todellakaan kateeksi.

Seurajohto on useiden eri lähteiden mukaan ilmoittanut Suarezille, ettei heillä ole enää käyttöä hänelle ja uruguaylaisen on huhuiltu siirtyvän Juventukseen, seurasta lähtöpassit saaneen Gonzalo Higuainin korvaajaksi. Ehdot siirrolle on jo sovittu monilta osin, mutta yhteisymmärrystä siirrosta ei ole vielä toistaiseksi löydetty.

Suarezilla on sopimustaan jäljellä vielä ensi kesään saakka, mutta hän on ESPN:n mukaan ilmoittanut vaativansa Barcelonaa maksamaan hänen jäljellä olevan palkkansa, mikäli he haluavat hänen lähtevän seurasta. Mitä ilmeisimmin Barcelona ei ole valmis tekemään näin ja se on synnyttänyt valtaisan pattitilanteen.

Koemanin on uskottu haluavan pitää Suarezin, mutta hän on täysin tekemättömässä paikassa ja hollantilainen onkin kertonut Suarezille asian olevan seuran käsissä.

– Minun puolestani sinä voisit jäädä, mutta seura on se, joka ei tahdo pitää sinua, AS kertoo Koemanin sanoneen Suarezille kaksikon välisen puhelun aikana.

Barcelona on valmis viemään asian niin pitkälle, että he aikovat istuttaa Suarezia katsomossa koko kauden ajan, mikäli hän ei suostu lähtemään seuran sanelemin ehdoin ja jää katalonialaisseuraan tulevan kauden ajaksi.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord