Lionel Messin kunnioitus Diego Maradonalle muuttumassa sakoksi?!

schedule 1 joulukuun 2020 - 05:05
person Teemu Sohkanen

Lionel Messin lauantainen kunnianosoitus lajilegenda Diego Maradonalle näyttäisi olevan muuttumassa sakoksi?! Seuralle 3000 euroa maksettavaa?

Lionel Messi iski Barcelonan 4-0 voitossa Osasunaa vastaan ottelun neljännen maalin ja osoitti tuon edesmenneelle Diego Maradonalle.

Maalin jälkeen Messi juhli sitä joukkuetovereidensa kanssa, jonka jälkeen hän osoitti kunnioituksensa Maradonalle.

Barca-kapteeni riisui pelipaitansa, jonka alta paljastui argentiinalaisseura Newell’s Old Boysin pelipaita numero 10.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Leo Messi (@leomessi) jakama julkaisu

33-vuotiaalle argentiinalaistähdelle kirjattiin tilanteesta keltainen kortti, sillä IFAB:in säännöt kieltävät pelipaidan poistamisen maalia tuulettaessa.

Sääntö tuli voimaan vuonna 2004 ja FIFA:n totesi tuolloin verkkosivuillaan muun muassa: “Pelaajat, jotka poistavat pelipaitansa maalin jälkeen, saavat automaattisen keltaisen kortin epäurheilijamaisesta käytöksestä.”

SPORT-lehti puolestaan kertoo, että Espanjan kuninkaallisen jalkapalloliiton kurinpitolaissa on pykälä, joka kieltää pelaajaa nostamasta paitaansa ja näyttää minkäänlaista mainontaa, iskulausetta, selitettä, lyhennettä, anagrammia tai piirustusta, riippumatta sen sisällöstä tai toiminnan tarkoituksesta – siitä määrätään seuraamus, joka on enintään 3000 euroa sakkoa ja varoitus.

https://twitter.com/albertmercade/status/1333114774243119111?s=20

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord