Kevin De Bruynen paluu lähellä

Manchester Cityn Pep Guardiola antoi hyviä uutisia, kun valmentaja sanoi Kevin De bruynen paluun olevan lähellä. Keskikenttäpelaaja loukkaantui Aston Villaa vastaan tammikuun 20. päivä, mutta belgialaisen poissaolosta huolimatta Cityn voittoputki ei ole katkennut. Saksalainen İlkay Gündoğan on paikannut belgialaista hyvin ja keskikenttä on tehnyt viiteen peliin missä De bruyne on ollut sivussa kuusi maalia ja antanut kaksi syöttöä.

Belgialaisen on sanottu palaavan harjoituksiin ensi viikon alussa ja voisi mahdollisesti pelata jonkin verran keskiviikkona Evertonia vastaan. Gündoğan ja De Bruyne pelaavat samaa paikkaa ja Guardiolalta kysyttiinkin miten hän aikoo mahduttaa molemmat kokoonpanoon. “Olen iloisessa asemassa. Toivottavasti De Bruyne palaa pian. Se ei tule olemaan ongelma, minä lupaan sen sinulle!” hän vastasi.

City kiitää tällä hetkellä 23 pelin tappiottomassa putkessa. Näistä 20 ovat olleet voittoja ja 17 ovat olleet nollapelejä. City on tällä hetkellä liigan kiistaton mestaruussuosikki ja ero kakkosena olevaan Manchester Unitediin on nyt 7 pistettä. Cityllä on myös yksi peli vähemmän pelattuna.

Kuvalähde: Goal.com

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord