Jalkapallosarjoissa yllätyksiä - nappaako joku näistä mestaruuden?

Jalkapallosarjoissa yllätyksiä – nappaako joku näistä mestaruuden?

Jalkapallosarjoissa on tällä hetkellä hyvin mielenkiintoiset asetelmat – Euroopan suurimmissa sarjoissa yllätys johtajat.

Euroopan kovimmat jalkapallosarjat, Valioliiga, La Liga, Serie A, Bundesliga ja Ligue 1, ovat saaneet upean alun, sillä jokaista sarjaa johtaa ainakin jollain tasolla yllätysjoukkue.

[vihjeet]

Valioliiga

Valioliigassa on tulossa viisi kierrosta täyteen ja sarjataulukko on hyvin mielenkiintoinen.

Sarjan kärjestä löytyy yllätysjoukkueita kaksin kappalein, sillä Everton on viiden ottelun jälkeen sarjan kärjessä neljällä voitolla ja yhdellä tasapelillä.

Aston Villa, joka on voittanut neljästä pelaamastaan ottelusta jokaisen, tulee haastamaan sarjan ykköspaikan tulevana perjantaina, kun se kohtaa kotikentällään Leedsin.

Hallitseva mestari Liverpool on sarjan kolmas kolmella voitolla, yhdellä tasapelillä ja yhdellä tappiolla.

La Liga

La Ligassa on hyvin samankaltainen tilanne, sillä sarjataulukon kärkipäästä löytyy kaksi yllätysjoukkuetta, Real Sociedad, joka istuu maalieron turvin sijalla yksi, sekä Villareal, joka on siis sarjan toisena.

Hallitseva mestari Real Madrid on Liverpoolin tapaan sarjassa kolmantena.

Läpi kesän melkoisessa sekasorrossa olleella Barcelonalla on myös ollut käynnistymisvaikeuksia ja katalonialaisseura onkin vasta sijalla yhdeksän.

Serie A

Serie A:ssa puolestaan sarjan kärjestä löytyy ehkä vähiten yllättävä joukkue, AC Milan.

Italian kenttiä viimeiset yhdeksän vuotta dominoinut Juventus on vasta sijalla viisi – Milan on juurikin se joukkue, joka voitti edellisen mestaruuden ennen Juventuksen valtakautta.

Serie A:n kolmen kärjestä löytyy Milanin lisäksi Sassuolo ja Atalanta.

Bundesliga

Saksaa Juventuksen lailla dominoinut Bayern München ei ole pystynyt nappaamaan “omaa paikkaansa”, eikä myöskään müncheniläisten suurin kilpailija Borussia Dortmund ole pystynyt vielä hyödyntämään mestarisuosikin pienen pientä notkahdusta vaan kärkisijalle on noussut RB Leipzig.

München ja Dortmund ovat molemmat pisteen päässä Leipzigistä.

Ligue 1

Ranskassa sarjaa johtaa joukkue, joka nautti mestaruudesta edellisen kerran 2011, ja tämä on Lille.

PSG, joka on nauttinut tällä vuosikymmenellä kuudesti mestaruudesta, starttasi kautensa harvinaisen heikosti, sillä hallitseva mestari kärsi kahdesta ensimmäisestä ottelustaan tappiot – sittemmin Ligue 1:n ylivoimainen ennakkosuosikki on napsinut voittoja voiton perään.

Mielenkiintoista nähdä pystyykö jokin näistä joukkueista oikeasti haastamaan valtaa pitäneet seurat mestaruustaistelussa.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord