Bale urheiluvedot

Gareth Bale päässyt yli “psykologisista arvista” sanoo Jose Mourinho

Kesällä Real Madridista Tottenhamiin lainalle siirtynyt Gareth Bale on herättänyt viime aikoina uransa uudelleen henkiin. 31-vuotias palasi Tottenhamin paitaan syyskuun lopulla polvivamman kanssa. Avausmaali syntyi kauden toisessa pelissään Brightonia vastaan 1.11, mutta tämän jälkeen peliminuutit liigassa olivat vähissä ja loukkaantumiset vaivasivat pelaajaa reilusti.

Viimeisen parin viikon aikana hyökkääjä on kuitenkin löytänyt uskomattoman vireen. Bale on nyt viimeiseen neljään liigapeliin iskenyt 4 maalia ja antanut kaksi syöttöä.

“Olen hyvin iloinen, hän on huikea pelaaja ja olen todella iloinen saadessani tehdä töitä Balen kaltaisen pelaajan kanssa” kommentoi joukkueen valmentaja Jose Mourinho.

“Löysin psykologisia arpia. Kun sinulla on muutama kausi täynnä loukkantumisia minun mielestäni se ei jätä jälkiä lihaksiin arpia vaan mieleen. Se tuo pelkoa ja epävakautta. Kun teet erittäin hyvin töitä ja kaikki ympärilläsi antavat kaikkensa on hetki, kun se psykologinen muuri täytyy hajottaa. Hän pystyi siihen. Se oli hänen ansiotaan ei meidän. Me vain tuimme häntä.” Lisäsi Mourinho BB Radio 5 Liven haastattelussa.

Mourinho myös kommentoi, että se on nyt Real Madridin käsissä jatkaako Bale vielä ensi kaudella lontoolaisseurassa. Walesin hyökkääjällä on vielä yksi kautta sopimustaan jäljellä Read Madridissa.

Bale antoi kommenttia myös asiasta. “Tunnen oloni hyväksi. Edessä on paljon pelejä tiuhaan tahtiin, joten se on kiinni palautumisesta ja valmistautumisesta seuraavaan peliin. En olisi siirtynyt jos en olisi uskonut voivani vaikuttaa. Siinä on mennyt aikaa, mutta tunnen oloni hyväksi nyt. Toivon että pystyn pitämään tämän tason yllä.”

Kuvalähde: Football London

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord