Fani vastusti #BlackOutTuesday-kampanjaa – West Bromilta täydellinen kuitti!

schedule 6 kesäkuu 2020 - 10:13
person Marko Ollonqvist

Fani vastusti kannattamansa seuran, West Bromwichin, osallistumista #BlackOutTuesday-kampanjaan ja sai seuralta oikein huolella nenilleen.

#BlackOutTuesday-kampanjan oli alun perin tarkoitus olla ainoastaan viihdealan tempaus, mutta siihen osallistuivat lopulta niin urheiluseurat, yritykset, järjestöt, julkisuuden henkilöt ja kuin myös tavalliset tallaajat, vaihtamalla esimerkiksi profiili- tai taustakuvansa some-profiileissaan mustiksi neliöiksi, jotka saattoivat sisältää jonkin aiheeseen liittyvän lauseen ja esimerkiksi yritysten sekä seurojen kohdalla heidän logon.

Kampanja liittyi Yhdysvaltain viimeaikaisiin rasistisiin tapahtumiin.

Championshipistä nousua takaisin Valioliigaan kahden poissaolokauden jälkeen hamuava West Bromwich päätti niin ikään osallistua kampanjaan ja ilmeisesti yhtä fania tämä päätös ei miellyttänyt; pettynyt fani päätti vastata West Bromin julkaisemaan twiittiin sanomalla “Säälittävää. Perukaa kausikorttini. Näkemiin!”.

West Bromin sometiimi ei jäänyt kuitenkaan hiljaiseksi, vaan seura veti vastapalloon oikein huolella, nöyryyttäen epäsoveliasta käytöstä osoittanutta faniaan yhdellä yksinkertaisella lauseella: “Emme tule kaipaamaan sinua.”

Tällaisen kommentoinnin jälkeen saattaa olla hyvinkin mahdollista, että West Bromwich toteuttaa fanin “toiveen” ja peruuttaa tämän kausikortin: se olisikin täydellisin mahdollinen päätös tälle tapaukselle, kun seura lähettäisi jäljellä olevien pelien edestä ottelulippujen rahat tälle kyseiselle yksilölle ja pyytäisi tätä lähettämään vastineena esimerkiksi leikatun osan kausikortistaan West Bromin toimistolle.

Sittemmin kyseisen Twitter-tili on poistettu, mutta West Bromin twiitit ovat edelleen tallella.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord