VIDEO: Ex-HJK-peluri Alfredo Morelos johdatti Rangersin Eurooppa-liigaan!

schedule 30 elokuun 2019 - 02:05
person Marko Ollonqvist

Veikkausliigasta, HJK:n paidasta, tuttu Alfredo Morelos iski Rangersin Eurooppa-liigaan lisäajalla viimeistelemällään maalilla.

Skottiseura Rangersin ja puolalaisen Legia Varsovan välinen Eurooppa-liigan viimeisen karsintakierroksen ottelupari päättyi avausosan osalta lukemin 0-0.

Haluatko suosikkiseurasi pelipaidan?
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Kaikki jäi siis auki ja eilen joukkueet kohtasivat Skotlannissa, kun Rangers isännöi Legiaa Glasgowissa.

Myös toinen osaottelu oli samoissa lukemissa, kun 90 minuuttia tuli täyteen ja ottelu vaikutti etenevän niin sanotusti jatkoille. Sitten koitti lisäajan ensimmäinen minuutti ja vaihdosta sisään tullut Jordan Jones lähetti pallon boksin sisään. Puolalaisvieraiden puolustus teki karmaisevan virheen, jättäen ex-HJK-pelaaja Alfredo Moreloksen täysin yksin, ja tämä puski Rangersin lähietäisyydeltä Eurooppa-liigaan.

Kyse ei ole pelkästään pääsystä Eurooppa-liigaan, vaan Moreloksen puskema maali tarkoitti myös melkoista rahapottia vuonna 2012 konkurssiin ajetulle skottiseuralle, joka raivasi tiensä viidessä vuodessa 3. divisioonasta takaisin pääsarjatasolle: paikka Eurooppa-liigassa tietää nimittäin jopa lähemmäs 10 miljoonan euron ylimääräistä pottia, sillä pelkkä lohkovaiheessa pelaaminen tuo kirstuun rahaa 2,92 miljoonaa euroa.

Morelos pelasi HJK:ssa vuosina 2016-17 ja teki helsinkiläisseuralle 47 ottelussa 32 maalia. Rangersin väreissä hän on viimeistellyt 67 pelissä 34 täysosumaa. Hän siirtyi HJK:sta Rangersiin vuonna 2017, noin miljoonan euron siirtosummalla.

Ottelun tauottua koko Ibrox Stadium sekosi, mukaan lukien Rangers-manageri Steven Gerrard.

Rangersin voitossa kentällä nähtiin myös Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara, joka tuli vaihdosta sisään ottelun lisäajan viimeisiksi minuuteiksi.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord