EM-kisojen kohtalolle sinetti? Tanska luopui kisamajoituksestaan

schedule 17 maaliskuu 2020 - 14:03
person Marko Ollonqvist

Jalkapallon EM-kisojen kohtalolle sinetti? Tanska luopui kisojen aikaisesta hotellimajoituksestaan, mikä viittaisi vahvasti siihen, että kisoja ei järjestetä tänä kesänä.

Jalkapallon EM-kisojen on uskottu jo pidempään siirtyvän pelattavaksi kesällä 2021.

Mitään lopullisia ratkaisuja asian suhteen ei olla kuitenkaan tehty, mutta juuri nyt vaikuttaisi vahvasti siltä, että Tanskan jalkapalloliitossa tiedetään jotain sellaista, mikä ei ole vielä julkista tietoa.

Tanskalaisen Helsingör Dagblad -lehden tietojen mukaan Tanskan maajoukkueen hotellimajoitus kisoihin on peruttu.

Peruutuksen on lehden tietojen mukaan hoitanut Euroopan jalkapalloliitto Uefa ja asia on vahvistettu kyseisen hotellin henkilökunnan toimesta lehdelle.

Uefa järjestää tänään kokouksen, jossa päätetään monista eurooppalaiseen jalkapalloiluun liittyvistä yksityiskohdista ja yhtenä agendana listalla on juuri EM-kisat.

Pahimmassa tapauksessa kisat saatetaan perua kokonaisuudessaan, mutta mitä todennäköisimmin ne siirretään ensi vuodelle, koska silloin ei ole esimerkiksi MM-kisoja. Financial Times -lehden tietojen mukaan kisat tullaan nimenomaan siirtämään vuodella eteenpäin.

Tanska pelaa kisoissa Huuhkajien kanssa samassa lohkossa, yhdessä Belgian ja Venäjän kanssa.

Mikäli kisat pelattaisiin suunnitellusti, käynnistyisivät ne 12. kesäkuuta ja päättyisivät 12. heinäkuuta. Kisat on määrä järjestää 12 eri maassa, sillä kyseessä on EM-kisojen 60-vuotisjuhlien kunniaksi, mikä tekee niiden järjestämisestä entistä vaikeampaa vallitsevan koronaviruspandemian myötä, sillä matkustelua olisi tiedossa todella paljon ja valtavat ihmismassat liikkuisivat maasta toiseen.

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord