VIDEO: Lukas Hradecký sai imuroinnistaan hopeisen vessanpytyn kannen!

schedule 21 joulukuun 2020 - 12:10
person Marko Ollonqvist

Bayer Leverkusenin suomalaismaalivahti Lukas Hradecký sai imuroinnistaan hopeisen vessanpytyn kannen ja otti sen hymyssä suin vastaan.

Huuhkajien luottovahti Lukas Hradeckýlle marraskuinen peli Arminia Bielefeldiä vastaan jää eittämättä ikuisiksi ajoiksi mieleen, joskaan ei välttämättä positiivisessa mielessä: tuolloin hän nimittäin sähelsi joukkuekaveri Daley Sinkgravenin alaspäin lähettämän syötön omaan maaliin, potkaisemalla käytännössä ottaen pallosta ohi.

Tokikaan Hradecký ei ole turhia tuosta maalista stressannut, sillä Leverkusen voitti tuon kyseisen ottelun 2-1-numeroin.

– Tänään minä olen se idiootti. Halusin potkaista pallon pitkälle, mutta en oikein itsekään tiedä, mitä siinä tapahtui. Yllätyin siitä maalista itsekin. Mutta eipä sillä väliä, koska voitimme ottelun ja hyvä, että ihmiset saavat välillä myös nauraa, Hradecký totesi tuolloin Express-lehden mukaan.

Monet tituleerasivat Hradeckýn päästämän osuman vuoden omaksi maaliksi, mutta vaihtoehtoja on eittämättä myös muita, sillä suomalaisvahdin oma maali ei yltänyt lopulta edes marraskuun omaksi maaliksi Bundesliigassa. Saksalainen komediajalkapallo-ohjelma nimittäin kävi ojentamassa Hradeckýlle “vain” hopeisen vessanpytyn kannen kuukauden toiseksi pahimmasta omasta maalista.

Hradecký otti tämän palkinnon vastaan hymy korvissa eli suomalaisvahdin asenne oli juuri sitä, mitä sen kuuluukin olla – mokia, kun sattuu meistä jokaiselle.

Hradecký ottaa palkintonsa vastaan:

Tässä vielä tuo Hradeckýn oma maali:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord