Franck Ribéry jättää Münchenin taakseen.

Franck Ribéry jättää Münchenin taakseen – siirtymässä Australiaan?

Ranskalaistähti Franck Ribéry jättää Münchenin taakseen kauden päätyttyä – edessä enää kaksi Bundesliiga-ottelua Bayern Münchenin kanssa.

36-vuotiaalla Franck Ribéryllä on takanaan 12 upeaa vuotta Münchenissä, jonka aikana menestystäkin on tullut kiitettävästi. Muun muassa kahdeksan Bundesliigan mestaruutta, Mestarien liigan voitto, UEFA Super Cupin voitto sekä seurajoukkueiden maailmanmestaruus.

Kuluva kausi on jo lopuillaan ja hallitseva mestari on sarjan kärjessä neljän pisteen turvin, joten ranskalaisen Bundesliiga -mestaruuksien määrä voi nousta yhdeksään kauden päätyttyä.

Alku kaudesta seuran uudelleenrakennus näytti jo kiireelliseltä, kun he jäivät Borussia Dortmundista jälkeen, mutta nyt heillä on sarjan ykköspaikka totutusti hallussaan.

Kesällä on kuitenkin odotettavissa “uudelleenrakentamista” ja joukkueen keski-ikä todennäköisesti tulee laskemaan hurjasti – Allianz-areenalla on odotettavissa isoja kauppoja tulevassa siirtoikkunassa.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Ribéry on yksi kokeneista ja hänen on aika antaa tilaa nuoremmille.

Ribéry haluaa jatkaa pelaamista. Hän sanoi, että lähtee avoimin mielin kohti uusia tuulia.

– Tiedätkö, pelasin jalkapalloa hauskanpidon takia ja nautin siitä. Rakastan jalkapalloa, hän sanoi.

– Jos pelaat hyvin, niin teet itsestäsi suuren nimen ja rahat tulevat siinä sivussa. Ansaitset rahasi siitä, mitä teit. Minä en pelaa rahan takia.

– Mutta miksi minun ei pitäisi siirtyä Länsi-Sydney Wanderersiin? En tiedä. On monia vaihtoehtoja. En ole vielä varma, minne menen.

Wanderersin päävalmentajana toimiva entinen Bayern München-puolustaja Markus Babbel kertoi olleensa yhteydessä Ribéryyn.

– Jos haluat ansaita paljon rahaa, sinun täytyy mennä Qatariin tai jotain, mutta jos haluat olla rock-tähti, sinun täytyy tulla Australiaan, hän sanoi Ribérylle.

Muun muassa italialaislegenda Alessandro del Piero pelasi Australian A-liigassa Sydney FC:n riveissä vuosina 2012-2014.

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord