Brightonin toimitusjohtaja paljastaa seuran tehneen £25 miljoonaa tappiota pelaamalla ilman yleisöä

schedule 9 maaliskuu 2021 - 21:27
person Niklas Sallinen

On nyt kulunut vuosi siitä, kun Valioliigassa on saatu pelata viimeksi täyden yleisön edessä. Paul Barber kertoi Sky Sports Newsille: “Se on todennäköisesti kustantanut meille yli £25 miljoonaa pelata vuosi ilman faneja”.

“Tämä on ollut rankka vuosi, mutta se on ollut sitä kaikille. Olemme kuitenkin kiitollisia, että olemme saaneet jatkaa pelaamista. Pelasimme viime kauden loppuun ja toivomme voivamme pelata myös tämän. Toivottavasti meillä on nyt hieman valoa tunnelin päässä ja toivomme fanien pystyvän palaamaan seuraamaan pelejä runsain määrin niin nopeasti kuin mahdollista.”

Brighton ei ole antanut kenellekään potkuja pandemian aikana ja Barber sanoo tämän olevan tavoite tulevaisuudessakin. Hän myös lisäsi, että on tärkeää nyt löytää muita tappoja tehdä tulosta ilman pelejä. Yksi idea on ollut järjestää tilaisuuksia joukkueen kotistadionilla kesän aikana.

“Yksi haasteista on, että stadioneita käytetään vain 20-25 kertaa vuodessa. Kentästä huolehtivat työntekijämme olisivat varmasti tyytyväisiä jos pelaisimme vielä vähemmän jalkapalloa kentällä kuin nyt. Meidän tarvitsee kuitenkin löytää tasapaino kentän huoltamisen ja tapahtumien järjestämisen kanssa jotka voisivat paikata tulleita taloudellisia tappioita. Tämä on mihin meidän pitää keskittyä ja ylläpitää tuo tasapaino.”

Brighton on tällä hetkellä liigassa sijalla 17. tasapisteissä Fulhamin kanssa ja tulee taistelemaan loppukaudesta tippumista vastaan.

Barber sanoi kuitenkin, vaikka ei valmistaudu tippumista varten niin uskoo seuransa kestävän mahdollisen putoamisen jos tämä tapahtuisi.

“Jos huonoimman mahdollisen asian on tapahduttava niin me olemme sitkeä seura. Me olemme hyvin johdettu seura, meillä on paljon hyviä ihmisiä, meillä on hyvä omistaja joka on tukenut seuraa pitkiä ajanjaksoja Valioliigan ulkopuolella. Tällä hetkellä on vielä paljon pisteitä jaettavana ja olemme luottavaisia tekemiseen niinkuin viimeisen kolmen kauden aikana. Toivomme tämän olevan neljäs samanlainen kausi.”

“Meillä on päävalmentaja, joka on muovannut pelityyliämme täällä. Meillä on mahtava henkilökunta tekemässä töitä hänen kanssaan, meidän infrastruktuurimme on hyvä ja meidän pitää pysyä rauhallisena ja keskittyneenä siihen mitä pystymme tekemään.”

Barber lisäsi, että fanien palatessa katsomoihin tulee olemaan “tunteellinen” hetki niin yleisölle kuin kaikille seurojen kanssa työskenteleville. “Rokotusten toimiessa alkaa olemaan odotuksia fanien palaamisesta seuraamaan urheilua paikan päältä. Ihmiset haluavat palata normaaliin elämäänsä ja urheilu on varsinkin erittäin iso osa ihmisten elämää”

Kuvalähde: Brighton & Hove Albion

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord