schedule 6 tammikuun 2019 - 23:18
person Joonas Eriksson

Carolina Hurricanes kävi hakemassa pahassa alamäessä olleelta Ottawa Senatorsilta pisteet sunnuntain NHL-kierroksella.

Carolinan suomalaisduo Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat molemmat vankasti mukana Ottawan kaadossa, jossa molemmat viettivät kahden tehopisteen iltaa.

Aho ja Teräväinen olivat molemmat mukana ottelun avausmaalissa, kun Justin Faulk iski vierasjoukkueen 1-0 -johtoon vain reilu minuutti pelin alkamisesta.

Seuraava suomalaistehopiste syntyi ajassa 34:54, kun Carolina karkasi ottelussa 4-2 -johtoon.

Ottawa tuli 4-2 tilanteesta tasoihin, kun Ottawan Rudolfs Balcers ja Jean-Gabriel Pageau onnistuivat maalinteossa, mutta vierasjoukkue Carolina ei tasoituksesta huolimatta luovuttanut.

Kolmannessa erässä Teräväinen laukaisi rannelaukauksen kohti Senators-vahti Marcus Hogbergiä, johonka Justin Williams laittoi kropan väliin ja kiekko löytyi Hogbergin selän takaa.

Kamppailu päättyi Carolinalle lukemin 5-4.

NLH:n tähdistötapahtumaan valittu Aho on mahtavassa vireessä. Hän on taituroinut kolmessa viimeisimmässä ottelussaan kuusi tehopistettä (1+5).

KUVAREPORTAASI: Nuoret Leijonat valtasi otsikot maailmalla – jopa Ruotsissa!