Voisiko Zdeno Chara oikeasti vaihtaa seuraa? Agentin mukaan mahdollista

schedule 19 lokakuu 2020 - 09:34
person Marko Ollonqvist

Voisiko ensi maaliskuussa 44 vuotta täyttävä Boston Bruins -legenda Zdeno Chara ihan oikeasti vaihtaa seuraa vielä tässä vaiheessa uraansa?

Jos nyt vastataan tuohon edellä esitettyyn kysymykseen, niin totta kai voisi.

Tuo kysymys ei kuitenkaan ihan niin yksinkertainen, vaan sen pointtina on lähinnä se, olisko hänestä jättämään Boston Bruins ja siirtymään muualle kenties pelaajauransa viimeiseksi vuodeksi?

Ilmeisesti slovakkijätti ainakin harkitsee sitä mahdollisuutta, mikäli hänen agenttiaan käy uskominen. Chara on saanut useita sopimustarjouksia muilta seuroilta.

– Hän tarkastelee kaikkia tarjolla olevia vaihtoehtoja, mutta meillä ei ole mitään kiirettä tehdä ratkaisua tulevaisuuden suhteen, hänen agenttinsa sanoi TSN:n mukaan.

Charan agentilla ei ole varsinaisesti tarvetta heitellä tällaisia kommentteja, sillä hänen asiakkaansa ei juokse tässä vaiheessa uraansa rahan perässä; tästä syystä agentin kommentit ovat todella yllättäviä, sillä niissä on eittämättä pala totuutta mukana.

Siirto muualle tarkoittaisi eittämättä sitä, ettei Chara näe Bruinsin ikkunan Stanley Cupin suhteen olevan enää kovinkaan suuresti raollaan. Samalla hänen olisi löydettävä itselleen uusi ehdokas kaikkein kirkkaimpiin Stanley Cup -ehdokkaisiin lukeutuvasta seurasta, sillä muutoin Bruinsin jättämisessä ei olisi mitään järkeä.

Chara aloitti NHL-uransa New York Islandersissa vuonna 1997, matka jatkui Ottawa Senatorsiin vuonna 2001 ja viimeiset 14 kautta hän on edustanut Bruinsia, toimien niistä jokaisena joukkueensa kapteenina.

Chara on voittanut kertaalleen urallaan Stanley Cupin. Tämä tapahtui kaudella 2010-11.

Bruins on menettänyt viime kauden päätteeksi puolustuksestaan jo Torey Krugin, joka siirtyi vapaiden pelaajamarkkinoiden kautta St. Louis Bluesiin, ja se tekisi Charan menettämisestä niin ikään kovan palan nieltäväksi: iästään huolimatta slovakialaiskonkari on edelleen enemmän kuin pätevä jääkiekkoilija.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord