schedule 13 lokakuun 2021 - 11:42
person Joni Hakala

NHL-kausi starttasi yöllä. Uutena joukkueena mukaan tullut Seattle Kraken koki kauden avauksessa tappion Vegasille luvuin 4-3

Joonas Donskoi alusti Seattle Krakenin seurahistorian avausmaalin. Toisen erän puolivälissä Joonas Donskoi rakensi peliä hyökkäyspäässä ja heitti näppärän rystylätyn Vince Dunnille. Puolustaja toimitti kiekkoa maalille, josta Ryan Donato survoi Seattle Krakenin seurahistorian avausmaalin ajassa 31.32.

Avausmaalista oli kulunut vain reilu minuutti, kun Jaden Schartz toi vierailijat jo maalin päähän. Toiselle erätauolle lähdettiin Vegasin niukassa 3–2-johdossa.

Päätöserän alkupuolella Morgan Geekie toi Seattlen jo tasoihin. Tarkka laukaus etuyläkulmaan yllätti Robin Lehnerin.

Seattle haki vielä tasoitusta kolmannen erän lopussa ilman maalivahtia, ilman tulosta.

– Seattlen ylivoimaisesti paras hyökkääjä tässä ottelussa: Joonas Donskoi, arvioi Ville Nieminen maalin jälkeen V Sportin lähetyksessä.

Joukkueen urakka jatkuu perjantaina aamulla, kun vastaan asettuu Nashville Predators.