NY Rangers varaa ensimmäisenä: NHL Draft Lotterya väitetään peukaloiduksi.

VIDEO: NHL Draft Lottery oli peukaloitu? NY Rangers varaa ensimmäisenä

NHL Draft Lotteryn toinen vaihe on nyt suoritettu ja tämän vuoden varaustilaisuudessa NY Rangers varaa ensimmäisenä seurana.

Kun NHL Draft Lotteryn ensimmäinen vaihe käynnistyi, keskustelu NHL:n päättämästä järjestelmästä tämän vuoden arvonnan osalta kävi jo kuumana. Keskustelun keskiössä oli se, että miten ihmeessä sellainen skenaario voi olla edes mahdollinen, missä Stanley Cupista taistelemaan pääsevä seura saattaa voi voittaa itselleen 1. varausvuoron.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että kaikkein pahin mahdollinen skenaario toteutui: pudotuspelien ulkopuolelle jääneet seurat joutuivat tyytymään muihin varausvuoroihin, kun ykkösvuoro päätyi arvottavaksi pudotuspelien Play In -vaiheessa putoavien seurojen kesken.

Nyt tuo NHL Draft Lotteryn toinen vaihe on suoritettu ja keskustelu NHL:n ympärillä käy kuumana: ykkösvarausvuoron voitti New York Rangers, jonka lähitulevaisuus näytti jo valmiiksi enemmän kuin valoisalta. Sen sijaan esimerkiksi Florida Panthers ja Nashville Predators olisivat enemmän kuin kaivanneet Alexis Lafrenièren kaltaisen superlupauksen hyökkäysosastolleen.

[vihjeet]

Ja niin, todetaan se nyt vielä kerran: tämän vuoden NHL Draft on Alexis Lafrenière Draft eli häntä on pidetty jo pitkään satavarmana ykkösvarauksena.

NY Rangersin voitettua tuon ykköspickin, keskustelu on käynyt todella kuumana: koko varausjärjestelmää pidetään peukaloituna, eikä manhattanilaisten päätyminen ensimmäisenä varaavaksi seuraksi todellakaan hiljentänyt tätä keskustelua – päinvastoin.

Eikä siinä vielä kaikki: juuri Rangersin arvontapallon oikeaan paikkaan pudottanut henkilö päätti nostaa sen uudelleen ylös ja kääntää pallon, mikä on saanut salaliittoteoreetikot vauhkoontumaan entisestään. Salaliittoteoreetikot uskovat muun muassa Rangersin pallon olleen painavampi ja myös maalivahtilegenda Roberto Luongo oli samoilla linjoilla:

Tässä varausjärjestys:

1. New York Rangers
2. Los Angeles Kings
3. Ottawa Senators
4. Detroit Red Wings
5. Ottawa Senators
6. Anaheim Ducks
7. New Jersey Devils
8. Buffalo Sabres
9. Minnesota Wild
10. Winnipeg Jets
11. Nashville Predators
12. Florida Panthers
13. Carolina Hurricanes
14. Edmonton Oilers
15. Pittsburgh Penguins

Tässä video tuosta hetkestä, kun pallo pudotetaan ja nostetaan uudelleen ylös:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord