Nyt julki tullut video Jamie Bennistä osoittaa sen, miten vuoden 2020 NHL:n pudotuspeleillä oli yhtä suuri merkitys pelaajille kuin minä tahansa muuna vuotena.

VIDEO: Jos tämä video Jamie Bennistä ei saa sinua liikuttuneeksi, niin mikään ei saa!

Video Jamie Bennistä hetki ratkaisevan ja hävityn kuudennen Stanley Cup -finaaliottelun jälkeen on todella rankkaa ja liikuttavaa katseltavaa.

Dallas Stars rynni pudotuspeleissä lähestulkoon päätyyn saakka, kun se pudotti matkan varrella niin Calgary Flamesin, Colorado Avalanchen kuin myös Vegas Golden Knightsin. Stanley Cup -finaaleissa Itäisen konferenssin mestari Tampa Bay Lightning osoittautui kuitenkin liian kovaksi palaksi, kun floridalaisseura vei mestaruuden nimiinsä voitoin 4-2.

Jos joku kyseenalaisti Stanley Cupin merkityksen viime kauden poikkeuksellisten pudotuspelien osalta, viimeistään nyt sen voi todeta olleen täysin turhaa: tämä Jamie Bennistä julkaistu video saa jokaisen ymmärtämään, ettei olosuhteilla ole lopulta merkitystä, kun puhutaan mestaruudesta.

[vihjeet]

Kyseessä on siis uutta kuvamateriaalia, mutta toki Bennin suru ja pettymys olivat käsinkosketeltavissa jo silloin, kun hän saapui viimeisen finaaliottelun jälkeen toimittajien eteen ja ei kyennyt saamaan sanaa suustaan.

Tällä videolla Benn on saapunut ratkaisevan finaalin jälkeen joukkueensa pukukoppiin. Kaikesta päätellen hänen muut joukkuekaverinsa ovat jo lähteneet ja Benn istuu yksinään pukukopin penkillä, romahtaen lopulta kyyneliin. Kopissa on vielä yksi joukkuekaveri, joka käy viemässä pelipaitansa keskellä koppia olevaan koriin, kuten muutkin ovat tehneet, ja poistuu sitten ovesta ulos. Benn sen sijaan on edelleen Starsin tähtipaita yllään…

Videossa ei ole ääniä, siinä ei tapahdu juuri mitään, mutta se saa ainakin tällä suunnalla silmäkulman kostumaan; tuota hetkeä, kun unelman toteutuminen on niin lähellä, mutta silti niin kaukana, on vaikea kuvitella, mutta jokainen meistä kykenee varmasti tekemään niin oman elämänsä kautta.

Sellainen tärkeä tarkennus vielä tähän, että Benn on hyväksynyt tämän videon julkaisun.

Tässä tuo video:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord