Dallas Starsin kapteeni Jamie Benn romahti haastattelussa, jonka hän antoi tappioon päättyneen ratkaisevan Stanley Cup -finaalin jälkeen.

VIDEO: Sääliksi käy! Dallas Starsin kapteeni Jamie Benn romahti haastattelussa

Dallas Starsin kapteeni Jamie Benn romahti totaalisesti haastattelussa, jonka hän antoi medialle hävityn ja ottelusarjan ratkaisseen Stanley Cup -finaalin jälkeen.

Häviävän osapuolen rooli ei ole urheilussa ikinä mitenkään mukava kohtalo, mutta kun puhutaan pikkupojasta lähtien unelmana olleesta Stanley Cup -voitosta ja sen jäämisestä vain kahden voiton päähän, maailmasi saattaa romahtaa.

Näin kävi Dallas Starsin kapteenina toimivan Jamie Bennin kohdalla. Hänen edustamansa teksasilaisseura hävisi tämän vuoden Stanley Cup -finaalisarjan Tampa Bay Lightningille voitoin 2-4, ja kun Benn asteli juttelemaan lehdistötilaisuuteen median edustajien kanssa, ei häneltä irronnut juuri sanaakaan.

[vihjeet]

Benn yritti parhaansa mukaan vastailla toimittajien kysymyksiin, mutta hyvin nopeasti tunteet ottivat vallan ja hän ei yksinkertaisesti pystynyt vastaamaan hänelle esitettyihin kysymyksiin.

Päättyneen kauden pudotuspelit olivat todella poikkeukselliset, sillä koronaviruspandemian vuoksi pudotuspelijoukkueiden pelaajat sijoitettiin kahteen kaupunkiin, Edmontoniin ja Torontoon, ratkaisemaan Stanley Cupin kohtalo. Pelaajat olivat noin kahden kuukauden ajan käytännössä ottaen eristyksissä sekä erossa perheistään, minkä myötä tappion kokeneen joukkueen – tässä tapauksessa Dallas Starsin – pelaajien kohdalla tappion odotettiin ottavan vielä normaalia kovemmille.

Bennin haastattelu konkretisoi tämän edellä mainitun olettamuksen: sitä näkee harvoin näin pahasti romahtavaa urheilijaa.

Tässä vielä video lehdistötilaisuudesta, jossa Benn romahtaa:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord