VIDEO: Kylmät väreet! NHL:n selostajalegenda Doc Emrick siirtyy eläkkeelle

schedule 20 lokakuu 2020 - 01:44
person Marko Ollonqvist

NHL-selostajalegenda Doc Emrick siirtyy eläkkeelle ja näin ollen hänen huima, peräti 47 vuotta kestänyt, selostusura tulee päätökseen.

Kuudet olympialaiset.

45 pudotuspelit.

22 Stanley Cup -finaalit.

NHL:n ja selostustyön parissa pitkän uran tehneen Doc Emrickin kohdalla edes sana “legenda” ei riitä kuvaamaan hänen kertakaikkisen uskomatonta selostusuraansa.

Emrick oli viimeiset 15 vuotta NBC Sportsilla johtava NHL-selostaja ja tämä lukuisilla erilaisilla palkinnoilla palkittu 74-vuotias yhdysvaltalainen jättää massiiviset saappaat täytettäväksi. Kaiken kaikkiaan hän toimi NHL:n parissa 50 vuotta.

– Alkoi tuntua siltä, että nyt on aika ja 50 oli mukava pyöreä luku NHL:n parissa, Emrick kommentoi ratkaisuaan NBC:n järjestämän ja 80 minuuttia kestäneen konferenssipuhelun aikana.

– Kun olet yli seitsemänkymppinen ja tajuat päässeesi tekemään terveenä erittäin pitkän uran, lukuun ottamatta syöpäepäilystä vuonna 1991, myös niiltä osin tämä oli oikea hetki.

– Koen edelleen rakkautta jääkiekkoa kohtaan, aivan kuten olen aina kokenut. Mutta nyt on aika kääntää lehteä ja kokeilla tehdä muita asioita, joihin kuuluu eläimiä omistavien ihmisten auttaminen.

Emrickin selostuspari Eddie Olczyk oli todella tunteellisessa tilassa jättäessään omat jäähyväisensä rakkaalle työkaverilleen.

– Me kaikki kiitämme sinua, Doc, intohimostasi ja rakkaudestasi jääkiekkoa kohtaan – sekä sinun arvostuksestasi että rakkaudestasi ihmisiä kohtaan. Me kaikki olemme paljon parempia ihmisinä, kun sinä olet elämissämme.

Omien arvioidensa mukaan käsittämättömät 3 750 ammattilais- ja olympialaisottelua selostanut Emrick ei jää täysin sivuun NBC:ltä ja jääkiekon parista, vaan hän tulee jatkossa tekemään jonkin verran, täysin omien tuntemustensa mukaan, kyseiselle mediajätille videoesseitä.

Tässä Emrickin upea videoessee, jossa hän jättää jäähyväiset NHL:lle selostajan roolissa:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord