San Joselta kuitti Vegasille – “Kuinka ollakaan, sitä voi tappaa 4 minuutin jäähyn”

schedule 27 huhtikuun 2019 - 09:02

San Joselta kuitti Vegasille: vaikka NHL:n pudotuspeleissä on menossa jo toinen kierros, ensimmäisen kierroksen tapahtumat puhuttavat edelleen.

San Jose vs. Vegas Golden Knights – Game 7.

Golden Knights johtaa ottelua reippaat kymmenen minuuttia ennen loppua 3-0. Tuomarit ajavat virheellisesti Cody Eakinin suihkuun, kuten myös NHL on myöntänyt ja pyytänyt anteeksi tapahtunutta (lue uutinen täältä).

Sharks saa viiden minuutin ylivoiman ja tällää kiekon neljä kertaa Golden Knightsin maaliin.

Hailauma voittaa ottelun lopulta jatkoerässä lukemin 5-4.

Tässä on lyhyesti ja ytimekkäästi yksi NHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen puhuttavimmista tapahtumista ja keskustelu on jatkunut edelleen, vaikka meneillään on jo toinen kierros.

Ja nyt myös Sharks on, sometiiminsä muodossa, avannut sanaisen arkkunsa asiasta.

Joukkue nimittäin tappoi toisen kierroksen pudotuspeliavauksessaan Colorado Avalanchea vastaan Brenden Dillonille tuomitun 2+2 minuutin jäähyn, ollessaan tappiolla lukemin 1-2, käänsi sitä kautta pelin ja voitti sen lopulta 5-2.

– Kuinka ollakaan, sitä voi tappaa neljän minuutin jäähyn, Sharksin Twitter-tilillä kirjoitettiin.

Ja tottahan se on: Golden Knightsilla oli edelleen mahdollisuus voittaa ottelu hoitamalla alivoimatilanne huomattavasti nähtyä paremmin.

Toki samaan aikaan, mikäli tuomarit olisivat tehneet sen oikean ratkaisun, tästä asiasta ei tarvitsisi edes keskustella.

NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!