Roope Hintzille jatkosopimus Dallas Starsiin: kyseessä on kolmivuotinen jatkopahvi.

Roope Hintzille jatkosopimus! Suomalaispelurista tuli juuri monimiljonääri

Roope Hintzille jatkosopimus Dallas Starsiin! Hänestä tulee tuoreen kolmivuotisen jatkopaperinsa myötä eittämättä monimiljonääri.

Arvostettu CapFriendly-sivusto kertoo Roope Hintzin tienanneen kolmen ensimmäisen Pohjois-Amerikassa viettämänsä kauden aikana noin 1,669 miljoonaa dollaria.

Tuo edellä oleva summa tekee Hintzistä miljonäärin, joskin verojen jälkeen käteen ei ole välttämättä jäänyt yli miljoonaa dollaria.

Niin tai näin, nyt nuoresta suomalaishyökkääjästä tulee monimiljonääri, sillä Dallas Stars tiedotti tehneensä Hintzin kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen, joka on yhteisarvoltaan 9,45 miljoonaa dollaria. Näin ollen Hintzin keskiarvollinen vuosipalkka, joka on myös palkkakattoa vasten laskettava summa, on 3,15 miljoonaa dollaria.

Hintzin todellinen vuosipalkka tulee nousemaan portaittain: ensimmäisellä kaudella hänen palkkansa on 2 miljoonaa dollaria, toisella kaudella 3 miljoonaa dollaria ja viimeisellä sopimuskaudella 4,45 miljoonaa dollaria.

[vihjeet]

Viime kaudella Hintz iski runkosarjassa 60 otteluun 19 maalia, jolla hän sijoittui Starsin sisäisessä maalipörssissä toiseksi.

Kaiken kaikkiaan hän teki runkosarjassa tehot 19+14=33, mitkä ovat hänen ennätyspisteensä. Myös pudotuspeleissä meno oli vakuuttavaa, sillä viikon päästä 24 vuotta täyttävä suomalainen summasi 25 pudotuspeliotteluun tehot 2+11=13 – joskin tahti hieman hiipui loppua kohden.

Hintz vietti ensimmäisen Pohjois-Amerikan kautensa (2017-18) kokonaisuudessaan AHL:ssä, mutta jo toisella kaudellaan hän murtautui Dallas Starsin NHL-miehistöön. Kaiken kaikkiaan Hintz on pelannut NHL:ssä 118 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 28+27=55. Pudotuspeleissä hänen kokonaistehonsa ovat 38 pelatussa ottelussa 7+14=21.

Viime kaudella Stanley Cup -finaaleissa Tampa Bay Lightningille hävinneen Dallas Starsin joukkue ensi kaudeksi alkaa olla hyvin pitkälti valmis.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord