Alexander Radulovin ex-vaimo paljasti käyttäneensä jättimäisiä summia miehensä rahoja!

Radulovin ex-vaimo paljasti: saattoi käyttää miljoonan päivässä miehensä rahoista!

Dallas Starsia edustavan NHL-tähti Alexander Radulovin ex-vaimo paljasti käyttäneensä valtaisia määriä venäläispelurin rahoja.

Alexander Radulov meni vuoden 2015 toukokuussa naimisiin entisen venäläisvoimistelijan ja olympiamitalisti Darya Dmitrievan kanssa. Pariskunnan avioliitto päättyi kuitenkin eroon vain hieman yli kaksi vuotta myöhemmin, kun Dmitrieva epäili miestään uskottomuudesta.

Dmitrieva kommentoi NTV:n haastattelussa pariskunnan eroon johtaneita syitä ja paljasti samalla kärsivänsä shoppailuongelmasta.

– Suhteessamme oli useita tilanteita, joissa minulle selvisi, että hän viestitteli muiden tyttöjen kanssa. Minusta tuli vainoharhainen ja palkkasin jopa etsivän. Itse olin kuin hakkeri, joka luki hänen viestejään netissä.

– Ne viestit olivat eroottissävytteisiä, ei vain mitään “mitä kuuluu?” -tyylisiä.

Pariskunnan eron hetki koitti vieraspelireissulla Kanadassa, kun Dmitrieva päätti pakata laukkunsa kesken reissun ja samaan aikaan epäuskoinen Radulov suuntasi pelaamaan NHL-ottelua.

Vuoden 2012 olympialaisissa hopeaa saavuttanut Dmitrieva paljasti myös, miten hän käytti täysin poskettomia summia miehensä rahoja.

[vihjeet]

– En koskaan tiennyt, miten paljon mieheni tienasi, mutta tiesin sen olevan paljon ja se toimi minulle erinomaisesti. Meillä oli vaikuttava summa rahaa kotona ja hän sanoi, että saan ottaa itselleni rahaa, kun sitä tarvitsen. Olen himoshoppailija ja kuukauden aikana saatoin käyttää todella paljon rahaa vaatteisiin, laukkuihin ja kenkiin. Olen köyhästä perheestä, joten minun oli “syötävä”.

– Kerran hän kysyi minulta “Oletko hullu? Olen pahoillani, mutta se ei ole ok käyttää noin paljon rahaa”. Pystyn kevyesti käyttämään miljoonan päivässä.

Kun pariskunta erosi, Radulov maksoi ex-vaimolleen, jonka kanssa hänellä on yksi lapsi, muun muassa asunnon.

– Allekirjoitin sovittelevan sopimuksen hänen kanssaan ja siinä on tuotuna kaikki yksityiskohdat tarkalleen esille. Hän maksoi minulle asunnon, antoi rahaa auton hankkimiseen ja maksoi elatusapua ennakkoon 18 kuukauden edestä.

Vaikka avioliitto päättyi eroon, ei Dmitrieva kadu mitään.

– Ymmärrän kyllä sen, että hän on hyvä mies. En kadu sitä, että menin naimisiin hänen kanssaan: se oli kokemus.

Radulov on tienannut pelkästään NHL:ssä pelatessaan noin 35 miljoonaa dollaria, ja kun mukaan lasketaan myös KHL-vuosien palkat, on kokonaissumma huomattavasti korkeampi. Tällä hetkellä 34-vuotias venäläinen nauttii Dallas Starsissa keskiarvolta 6,25 miljoonan dollarin vuosipalkasta.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord