Panthers-valmentaja potkaisi pelaajaa ja sai kenkää sen seurauksena: floridalaisseurassa on meneillään sisäinen tutkinta.

Panthers-valmentaja potkaisi pelaajaa? Kosto päälle lentäneestä vedestä?!

Panthers-valmentaja Mike Kitchen potkaisi oman joukkueensa pelaajaa kesken ottelun? Floridalaisseura ilmoitti, ettei Kitchen palaa ensi kaudella seuran penkin taakse.

Florida Panthers ilmoitti tiistaina, ettei joukkueen apuvalmentaja Mike Kitchen ole NHL-kaudella 2020-21 osa joukkueen valmennusjohtoa.

Vielä tuossa vaiheessa asiaan ei uskottu liittyvän mitään dramatiikkaa, mutta totuus vaikuttaisi olevan toinen: Kitchenin väitetään potkaisseen oman joukkueensa pelaajaa ja saaneen sen seurauksena lähtöpassit seurasta. Mikään tuulesta temmattu juttu tämä ei ole, sillä NHL:n työntekijä oli vahvistanut kanadalaismedia TSN:lle, että Panthers on ilmoittanut asian sisäisestä tutkinnasta NHL:lle.

Kitchenin väitetään potkaisseen ainakin toistaiseksi nimeämätöntä Panthers-pelaajaa tammikuussa pelatun Minnesota Wild -ottelun kolmannessa erässä. Tapahtumaketju oli tiettävästi saanut alkunsa siitä, kun kyseinen pelaaja oli purkanut turhautumistaan heittämällä vesipullon maahan sillä seurauksella, että osa pullon sisällöstä lensi Kitchenin päälle. Tästä kimpaantuneena Kitchen potkaisi pelaajaa ja nyt hän sai maksaa siitä työpaikallaan.

[vihjeet]

TSN:n lähde kuvaili tapahtunutta seuraavasti:

– Kyseessä oli ihan kunnon potku. Hän peruutti taaksepäin ja potkaisi pelaajaa suutuspäissään alaselkään.

Oman “lisämausteensa” tapahtuneeseen tekee se, että kauden päätteeksi potkut saanut GM Dale Tallon sekä seuran päävalmentajana edelleen jatkava Joel Quenneville saivat kuulla tapauksesta jo samana iltana ja siitä huolimatta Kitchen oli normaaliin tapaan joukkueen penkin takana seuraavana iltana pelatussa ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan.

Kitcheniä ei nähty Panthersin matkassa Toronton pudotuspelikuplassa, kun Panthers kohtasi Play In -sarjassa New York Islandersin, joka taistelee Itäisen konferenssin finaaleissa Stanley Cup -finaalipaikasta Tampa Bay Lightningia vastaan.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord