NHL aikoo ostaa yksityisen koronarokotesatsin, kun sellainen tulee saataville.

Oho! NHL aikoo ostaa yksityisen koronarokotesatsin

NHL aikoo ostaa yksityisen koronarokotesatsin; raportti on aiheuttanut varsin odotetusti hämmennystä Pohjois-Amerikan suunnalla.

NHL:n sisäpiiriläisiin kuuluva toimittaja John Shannon kertoo lähteisiinsä pohjaten NHL:n suunnittelevan koronarokotteiden ostamista kaikille NHL-kaudella 2020-21 mukana oleville pelaajille, mikäli NHL ja NHLPA pääsevät yhteisymmärrykseen kauteen liittyvistä yksityiskohdista.

Tällä hetkellä vaikuttaa hyvin vahvasti siltä, että NHL-kausi 2020-21 tullaan pelaamaan ja kauden uskotaan käynnistyvän tammikuun 13. päivänä.

NHL ei aio kuitenkaan lähteä niin sanotusti etuilemaan rokotteen suhteen, vaan Shannonin mukaan sitä tullaan ostamaan siinä vaiheessa, kun sitä aletaan myydä yksityisille tahoille.

Aikatauluista rokotteen suhteen ei ole tässä vaiheessa vielä tietoa; juuri nyt rokotetta saavat kaikkein suurimmassa riskissä olevat henkilöt eli vanhukset, hoitokotien asukkaat ja henkilökunta, etulinjassa terveysalan ammattilaiset sekä Kanadan kohdalla alkuperäiskansa.

[vihjeet]

Se, miten tämä mahdollinen rokotteen ostaminen vaikuttaa NHL:ään, on vielä kysymysmerkki. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että NHL:ssä tullaan näkemään koronaviruspandemian seurauksena uusi divisioonajako tulevan kauden osalta – isoilta osin siitä syystä, että Yhdysvaltain ja Kanadan raja on kiinni.

Mikäli NHL-seurojen pelaajat ja muut työntekijät rokotetaan, saattaa se olla omiaan vaikuttamaan tilanteeseen.

Ihmiset ovat suhtautuneet Pohjois-Amerikan suunnalla hieman kyseenalaistaen NHL:n suunnitelmiin rokotteen suhteen.

Kanadasta tuli keskiviikkona kolmas valtio maailmassa, joka on hyväksynyt Pfizer-BioNTechin valmistaman rokotteen. Kaksi muuta maata ovat Iso-Britannia, jossa rokotukset aloitettiin jo aiemmin tällä viikolla, ja Bahrain. Yhdysvallat ei ole vielä hyväksynyt rokotetta.

Yhdysvaltain uskotaan hyväksyvän rokotteen vielä tämän viikon aikana.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord