Mikko Koivu lopettaa 16-vuotisen NHL-uransa!

schedule 9 helmikuu 2021 - 21:10
person Joel Sallinen

Kuusitoista vuotta ja 1035 ottelua NHL:ssa pelannut Mikko Koivu lopettaa uransa. Turkulainen saalisti urallaan kunnioitettavat tehot 206+505=711.

– Tämä ei ollut minulle helppo päätös ja rakastin jokaista minuuttia lyhyen Columbus-urani aikana. Toivon pystyväni auttamaan joukkuetta saavuttamaan tällä kaudella tavoitteensa, mutten pystynyt pelaamaan haluamallani tasolla. Minun täytyy olla rehellinen itselleni ja reilu joukkuekavereilleni. Tästä syystä minun on aika lopettaa urani. Olen äärimmäisen kiitollinen ja ikuisesti kiitollinen Minnesota Wildin ja Columbus Blue Jacketsin organisaatioille, jotka mahdollistivat unelmani pelata NHL:ssä viimeiset 16 vuotta, kirjoittaa Koivu tiedotteessan.

Koivu voitti Leijonissa urallaan Olympiahopeaa ja -pronssia. Hän oli myös mukana Suomen World Cup-joukkueissa 2004, jolloin Suomi jäi hopealle ja vuonna 2016. Koivu pelasi kuudet MM-kisat, saalistaen yhden mestaruuden, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia.

Mikko Koivu on täydellinen ammattilainen. Vaikka olemme pettyneitä hänen lyhyestä visiitistään Blue Jacketsiin, ymmärrämme ja kunnioitamme hänen päätöstä joka kumpuaa syvästä kunnioituksesta peliä, organisaatioamme ja joukkuekavereita kohtaan. Olen tuntenut Mikon todella pitkään ja olen todella ylpeä hänen saavutuksistaan ja miten hän edusti seuraamme ja Minnesota Wildia, sekä Leijonia edellisen kahden vuosikymmenen aikana. Toivon hänelle lukuisia onnellisia vuosia hänen elämänsä seuraavaan kappaleeseen, kirjoittaa Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen.

Kuva: NHL.com

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord