Onnistuuko Florida Panthersin suomalaishyökkääjä tekemään lopullisen läpimurron NHL:ään, kun Saarela istutettiin Barkovin viereen antamaan näyttöjä.

Lopullinen läpimurto NHL:ään? Saarela istutettiin Barkovin viereen

Onnistuuko Florida Panthersin suomalaishyökkääjä tekemään lopullisen läpimurron NHL:ään, kun Saarela istutettiin Barkovin viereen antamaan näyttöjä.

Aleksi Saarelalle tulee täyteen viides kausi Pohjois-Amerikassa, mutta vastuuta NHL:ssä 23-vuotiaalle hyökkääjälle ei ole kauheasti herunut. Viime kaudella Caroline Hurricanesin organisaatiosta Chicago Blackhawksiin pikavisiitille lähtenyt Aleksi Saarela on nyt ison paikan edessä, kun Florida Panthers testasi Saarelaa Aleksander Barkovin ja Evgenii Dadonovin kentässä.

[vihjeet]

Panthersin nettisivuston toimittaja Jame Oliver oli tiistaina seuraamassa joukkueen harjoituksia ja raportoi näytönpaikan Twitter-tililään. Saarelaa testattiin Barkovin ja Dadonovin kentässä muutaman vaihdon ajan, ja toimittajan mielestä meno näytti varsin hyvältä.

Saarela on saanut kerättyä tililleen yhdeksän NHL-ottelua, mutta lopullinen läpimurto maailman kovimpaan kiekkoliigan on vielä tekemättä. AHL:n puolella nuorukainen on tehnyt tuhojaan jo muutaman kauden ajan.

Tällä kaudella Saarela iski uransa ensimmäisen NHL-maalin, josta Panthersin valmentaja Joel Quenneville antoi kehuja heti.

– Hän on mennyt sen jälkeen eteenpäin paljon, kun näimme viimeksi. Nähdäkseni hänellä on vauhtia pelaamisessaan enemmän. Hän löytää kiekkoja, Quenneville kehui helmikuussa.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord