Flyersin ja Penguinsin käänteiset retropaidat vuotivat julkisuuteen?

KUVAT: Flyersin ja Penguinsin käänteiset retropaidat vuotivat julkisuuteen?

Philadelphia Flyersin ja Pittsburgh Penguinsin käänteiset retropaidat vuotivat julkisuuteen Ebay-myyjän toimesta? Mikäli näin on, joukkueet saavat upeat vaihtoehtoiset paidat.

Juuri nyt näyttäisi siltä, että pennsylvanialaisseurat Philadelphia Flyers ja Pittsburgh Penguins tulevat esittelemään NHL-kaudella 2020-21 uudet vaihtoehtoiset pelipaitansa, jotka huokuvat “retroudellaan” historiaa.

Tai itse asiassa ne eivät ole pelkästään retropaitoja, vaan niin sanottuja käänteisiä retropaitoja, sillä värejä on vaihdettu tiettyjen elementtien osalta päikseen vanhojen versioiden kanssa.

Esimerkiksi Penguinsin vieraspaita oli vuosina 1992-97 väriltään musta ja sen etuosassa luki keltaisin kirjaimin ja valkoisella taustalla “Pittsburgh”. Tässä versiossa paidan pääväri on valkoinen ja Pittsburgh-sana on kirjoitettu edelleen keltaisella, mutta sen taustaväri on musta.

Puolestaan Flyersin vanhassa paidassa hiat ja hartiat olivat valkoiset, hiojen loppuosat mustat ja pääväri oli oranssi. Nyt nämä hiojen ja hartioiden värit ovat vaihtaneet keskenään paikkaansa.

[vihjeet]

Paitoja ei ollut missään nimessä julkistaa vielä, mutta Ebay-myyjä on julkaissut molemmilta seuroilta retropaidat, joiden siis uskotaan olevan joukkueiden ensi kauden nelospaidat: NHL-seurojen on uskottu laajentavan paitavalikoimaansa neljään ja tämä mahdollinen vuoto antaisi vahvoja viitteitä siitä, että neljännet paidat ovat toden totta tulossa maailman kovimpaan kiekkoliigaan.

Aiheesta uutisoinut Icethetics-sivusto tunnetaan juuri siitä, että he saavat käsiinsä vuotokuvia ennen varsinaista julkistusta – tavalla tai toisella – ja ainakin heidän päässään näiden uskotaan toden totta olevan ihan aidot tulevat pelipaidat.

Paidoista etenkin Penguinsin versio on otettu seuran fanien keskuudessa vastaan riemuiten, joskin Flyers-fanit ovat suhtautuneet “oman seuransa” mahdolliseen uuteen pelipaitaan hieman kaksijakoisesti; toisaalta Flyers-fanit vierastivat myös kokomustaa paitaa, jossa on oranssia yksityiskohtia, mutta nykyisin se nauttii valtaisaa suosiota fanien keskuudessa.

Tässä vielä nämä vuodetut kuvat:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord