NBC Sports Bostonin toimittajat ovat sitä mieltä, että kaikki Boston-pelaajat eivät enää seiso Tuukka Raskin takana.

Paikallistoimittajat varmoina: kaikki Boston-pelaajat eivät ole “Tuukka In”!

NBC Sports Bostonin toimittajat ovat varmoja siitä, että kaikki Boston-pelaajat eivät ole hyväksyneet Tuukka Raskin ratkaisua jättää viime kausi kesken.

Boston Bruinsin suomalaismaalivahti Tuukka Rask päätti jättää Toronton ja Edmontonin kuplissa pelatut NHL:n pudotuspelit kesken, kun hän sai kuulla, että hänen tyttärensä oli sairastunut.

Kukaan ei ole kyseenalaistanut tuota ratkaisua, mutta sen sijaan sen ympärille, ettei suomalaisvahdilla ollut edes aikomusta palata takaisin pelaamaan pudotuspelit loppuun, on piirrelty melkoisia kysymysmerkkejä.

NBC Sports Bostonin toimittajina työskentelevät Marc Bertrand, Scott Zolak ja Rob Poole keskustelivat aiheesta keskenään ja heidän näkemyksensä oli selkeä: kaikki Bruins-pelaajat eivät voi seistä viime kauden tapahtumien jälkeen enää Raskin tukena.

– Ongelma ei ole se, että hän lähti. Ongelma on se, että hän ei tullut takaisin. Jos jotain tuollaista tapahtuu, sinun on lähdettävä, mutta kun hän ei edes yrittänyt palata takaisin tai edes tutkinut sitä mahdollisuutta; siitä ei ole mitään viitteitä, että hän olisi edes miettinyt takaisin tulemista, Bertrand kommentoi aihetta.

Myös Zolak oli samoilla linjoilla.

[vihjeet]

– Minä todella luulin, että hän tulisi takaisin, mutta hän ei tullut, ja se kertoo minun mielestäni hyvin paljon.

– Haluaisin tietää, mitä Bruins-pelaajat vastaisivat, mikäli heille tehtäisiin kysely, jossa kysyttäisiin ovatko he “Tuukka In” vai “Tuukka Out”?

Kolmikosta Poole pitääkin varmana, että Raskin päätökset ovat jättäneet pysyvän arven muihin Bruins-pelaajiin.

– Se, että kaikki Bruins-pelaajat olisivat samaa mieltä hänen päätöksensä kanssa ja seisoisivat hänen takanaan – en tiedä, miten ihmeessä se voisi olla edes mahdollista. Kaikkien niiden pelien jälkeen, jotka hän on jättänyt väliin ja se, ettei hän palannut takaisin kuplaan… Tässä on tapahtunut mielestäni liian paljon, että jokainen pelaaja joukkueessa seisoisi sataprosenttisesti hänen takanaan.

Raskin ympärillä on liikkunut viime kauden jälkeen poikkeuksellisen paljon siirtohuhuja. Suomalaisvahti itse on vakuutellut haluistaan pelata vain ja ainoastaan Bostonissa; hänen sopimuksensa on katkolla tulevan kauden jälkeen, ja mikäli Bruins päättäisi jatkaa matkaa siitä eteenpäin ilman Raskia, olisi hänen pelaajauransa mitä todennäköisimmin siinä.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord