Jesse Puljujärvi vaihdossa Henrik Borgströmiin? Kärpissä viime kauden pelannutta suomalaista viedään myös New York Rangersiin.

Jesse Puljujärvi vaihdossa Henrik Borgströmiin? Puljua viedään kahteen seuraan

Jesse Puljujärvi vaihdossa Henrik Borgströmiin? Huhut päättyneen kauden Oulun Kärpissä pelanneen suomalaislaiturin ympärillä kiihtyvät jälleen.

Edmonton Oilers on ollut jo pitkään valmis luopumaan Jesse Puljujärvestä, mikäli oikeanlainen tarjous tulee vastaan. Neuvotteluja onkin käyty viimeisen vajaan vuoden aikana muiden seurojen kanssa, mutta mitään konkreettista ei ole toistaiseksi tapahtunut.

Nyt Pohjois-Amerikassa kiertää uusi huhu Puljujärveen liittyen: häntä viedään Florida Panthersiin.

Vaihtokaupassa toiseen suuntaan matkaisi Panthers-organisaatiossa hieman sivuraiteille ajautunut Henrik Borgström, joka kohtalaisen tulokaskautensa jälkeen pelasi hieman vaisun harjoitusleirin viime syksynä ja on sen seurauksena pelannut käytännössä ottaen koko kauden AHL:n puolella.

[vihjeet]

Sekä Puljujärvi että Borgström ovat 1. kierroksen varauksia, joten ehdotuksena on suora vaihtokauppa ilman muita lisäkappaleita. Molempien pelaajien agenttina toimii Markus Lehto, mikä tekee tilanteesta tietyllä tapaa helpomman.

Panthers ei ole kuitenkaan ainoa seura, johon Puljujärveä viedään, sillä jo pidempään ilmoilla ollut mahdollinen siirto New York Rangersiin on jälleen ottanut hieman tuulta siipiensä alle. Vaihtokauppa toteutettaisiin Puljujärven ja Lias Anderssonin toimiessa kaupan keskiössä, mutta lisänä Oilers haluaa myös 1. kierroksen varausvuoron ja on valmis antamaan Puljujärven ohella hyvityksenä keskitason prospektin Rangersin suuntaan.

Anderssonista on tullut melkoinen ongelmapelaaja Rangersille – hieman samaan tapaan kuin Puljusta Oilersille – joten sinällään vaihtokaupassa voisi eittämättä olla aineksia; eri asia on se, onko Rangers oikeasti valmis luopumaan vaihtokaupassa myös 1. kierroksen varausvuorosta.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord