Google ajaa Sharksin San Josesta? Fanit peloissaan, adressi vetämässä

schedule 22 marraskuu 2020 - 02:43
person Marko Ollonqvist

Google ajaa Sharksin pois San Josesta? Jättiyrityksen suunnitelmat uhkaavat ennen kaikkea Sharksin kotiareenana toimivaa SAP Centeriä.

Jääkiekko Kaliforniassa alkoi kukoistaa siinä vaiheessa, kun Wayne Gretzky siirtyi pelaamaan Los Angeles Kingsin riveihin.

Tuon siirron jälkeen niin Anaheim Ducks, Kings kuin myös San Jose Sharks ovat sementoineet asemansa nykyisissä sijainneissaan.

Yksikään näistä seuroista ei ole ainakaan tiettävästi suuntaamassa pois Kaliforniasta, mutta Sharks saattaa olla lähitulevaisuudessa pakotettu jättämään Bay Arean, jossa San Jose sijaitsee. Maailman suurimpiin yrityksiin lukeutuva Google nimittäin omistaa valtavat määrät maata seuran kotiareenana toimivan SAP Centerin läheisyydestä ja Googlen rakennussuunnitelmat saattavat tehdä itsessään areenalle pääsystä ja muun muassa parkkitilan löytämisestä niin haastavaa, etteivät fanit enää niin sanotusti löydä tietään Sharksin kotipeleihin.

Googlen omistamat maat ja mahdolliset uhkakuvat SAP Centerin osalta ovatkin saaneet Sharks-fanit huolestumaan niissä määrin, että aiheesta on laitettu adressi vetämään, mihin kerätään parhaillaan nimiä.

Adressin saateteksti kuuluu seuraavasti:

“San Jose Sharks on San Josessa, Kaliforniassa, sijaitseva jääkiekkoseura ja he pelaavat osoitteessa 525 West Santa Clara st., joka on heidän kotinsa SAP Centerin eli Shark Tankin sijainti.

Sharks on taistellut sekä kaupunkia että Googlea vastaan lisäparkkitilasta sekä turvallisemmasta pääsystä pääteille ja julkisiin kulkuvälineisiin. Google ja kaupunki ovat päättäneet, että Google rakentaa suurempia rakennuksia parkkialueille, jotka on varattu SAP Centerille. SAP Center on merkittävin tapahtumien järjestämispaikka San Josessa, eikä pelkästään urheilun, vaan myös konserttien ja muiden tapahtumien osalta. Tämä on ollut Sharksin koti vuodesta 1990 lähtien ja sen tulee olla niin myös jatkossa. Mikäli Sharks ei saa tarvitsemaansa parkkitilaa, he ovat uhanneet lähteä San Josesta.

Meidän (fanien) on nyt puhallettava yhteen hiileen ja taistella tämän seuran puolesta; he välittävät meidän turvallisuudesta ja meistä – meidän tulee nyt taistella heidän rinnallaan, boikotoida Googlea ja ottaa omamme takaisin.”

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord