Florida Panthers varasi Anton Lundellin NHL Draftin 1. kierroksella, numerolla 12.

Florida Panthers varasi Anton Lundellin kehujen saattelemana!

Florida Panthers varasi suomalaishyökkääjä Anton Lundellin kehujen saattelemana, mitkä tulivat seuran uudelta GM:ltä Bill Zitolta.

Tämän vuoden NHL Draftin 1. kierroksesta ei tullut aivan samanlaista suomalaistykitystä kuin mihin viime vuosina on päästy tottumaan.

1. kierroksella huudettiin odotetusti kuitenkin yksi suomalaispelaaja, kun Florida Panthers varasi HIFK:ssa pelaavan Anton Lundellin numerolla 12. Näin ollen Panthers jatkoi viime vuosien perinteitään varaamalla jälleen yhden suomalaispelaajan lisää. Viime vuonna Panthers ei varannut suomalaisia, mutta kaiken kaikkiaan edellisten kymmenen varaustilaisuuden aikana – mukaan lukien tämän vuoden varaustilaisuus – floridalaisseura on varannut kahdeksan suomalaispelaajaa:

  • Anton Lundell (2020)
  • Santtu Kinnunen (2018)
  • Aleksi Heponiemi (2017)
  • Sebastian Repo (2017)
  • Henrik Borgström (2016)
  • Juho Lammikko (2014)
  • Aleksander Barkov (2013)
  • Iiro Pakarinen (2011)

[vihjeet]

Panthersin GM:ksi viime kauden päätteeksi Columbus Blue Jacketsista saapunut Bill Zito oli erittäin innoissaan Lundellista.

– Pelattuaan teini-ikäisenä osittain jo kolmen kauden ajan Suomen pääsarjassa, Anton on jatkanut kehittymistään äärimmäisen lahjakkaaksi kahden suunnan pelaajaksi.

– Hän on vastuuntuntoinen ja älykäs pelaaja, joka omaa erinomaisen peliälyn ja on erittäin kilpailuhenkinen. Me olemme riemuissamme päästyämme varaamaan Antonin ja olemme innoissamme hänen tulevaisuudestaan.

Sentterinä viihtyvä 19-vuotias Lundell on pelannut Liigassa, HIFK:n paidassa, toistaiseksi 85 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 20+29=49. Kuluvalla kaudella hän on pelannut toistaiseksi kolme ottelua ja nakuttanut niissä pisteet 1+1.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord