Heponiemi osana Malkinin hankintaa? Evgeni Malkinia viedään Florida Panthersiin yhdessä Sergei Bobrovskyn ja Artemi Panarinin kanssa.

Florida hankkimassa kolme venäläistähteä? Heponiemi osana Malkinin hankintaa?!

Florida hankkii 3 venäläistähteä? Heponiemi osana Malkinin hankintaa? Florida Panthersissa on mitä ilmeisimmin edessä lupausten mukainen jättimäinen kesä.

Florida Panthersin kipparina toimiva Aleksander Barkov on kaivannut jo pitkään tulivoimaa taakseen ja nyt sellaista saattaa olla tulossa roppakaupalla.

Seuran tiedetään olevan lähellä maalivahti Sergei Bobrovskyn kiinnittämistä vapailta pelaajamarkkinoilta ja myös Artemi Panarinia, jolla on sama agentti kuin “Bobilla” ja lisäksi he ovat keskenään hyviä ystävyksiä, ollaan niin ikään viemässä Floridan auringon alle.

Mutta ei siinä vielä kaikki.

Saattaa nimittäin olla, että Barkov saa taustalleen kertakaikkisen loistavan kakkossentterin, Pittsburgh Penguinsia koko NHL-uransa ajan edustaneen Evgeni Malkinin.

Malkinin nimi on Penguinsin kauden päätyttyä keikkunut siirtohuhuissa ja nyt Pittsburgh Hockey Now‘n toimittaja Dan Kingerski kertoo voivansa vahvistaa puheet siitä, että pennsylvanialaisseura todella tutkii vaihtoehtoa kaupata venäläistähtensä.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Kaikkein potentiaalisimpana uutena osoitteena Malkinille pidetään Florida Panthersia. Vastineena Penguinsin uskotaan haluavan maalintekoon kykenevän hyökkääjän, lupaavan pelaajan ja ensimmäisen kierroksen varausvuoron.

Panthers pystyykin tarjoamaan kaiken tämän: maaleja iskevästä hyökkääjästä menee heittämällä Jonathan Huberdeau, seuralta löytyy 1. kierroksen varausvuoro esimerkiksi tulevan kesän NHL Draftiin ja lupaavien pelaajien osalta tarjolla olisivat muun muassa Aleksi Heponiemi sekä Max Gildon.

Vaikka Huberdeau’n menetys olisikin kova paikka Panthersille, Panarin täyttäisi eittämättä tuon aukon; itse asiassa Malkinin hankinta tekisi myös Panarinin päätymisen Floridaan entistä todennäköisemmäksi.

Panthers-organisaatiossa ei siis todellakaan pelleillä, sillä joukkue hankki myös ensi kaudeksi uuden päävalmentajan: neljä Stanley Cupia valmennusurallaan voittaneen, ja NHL:n historiassa kaikkien aikojen toiseksi eniten voittoja napanneen, Joel Quennevillen.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord