Entinen Winnipeg Jetsin puolustaja Dustin Byfuglien 20:n seuran kiikarissa, mutta hänen uransa jatkosta ei ole vielä minkäänlaista tietoa.

Dustin Byfuglien 20:n seuran kiikarissa – uran jatko ei ole ainakaan tarjouksista kiinni

Entinen Winnipeg Jetsin puolustaja Dustin Byfuglien 20:n seuran kiikarissa, mutta hänen uransa jatkosta ei ole vielä minkäänlaista tietoa.

Vähän aikaa sitten Dustin Byfuglien ja Winnipeg Jets pääsivät yhteisymmärrykseen ja päättivät purkaa puolustajan sopimuksen.

Lue lisää: Dustin Byfuglienin pelit Winnipegissä ohi – jätti 14 miljoonaa dollaria pöytään!

Sopimuksen purun myötä Byfuglienista tuli virallisesti vapaa agentti, mutta hän ei voi pelata tällä kaudella pudotuspeleissä, jos NHL edes pystyy pelaamaan pudotuspelejä vuonna 2020. Jotta pelaaja voi pelata pudotuspeleissä, sen täytyy olla joukkueen reservilistalla, ennen siirtoikkunan päättymistä, mutta tuolloin Byfuglien oli vielä Jetsissä.

[vihjeet]

35-vuotiaan Byfuglienin sopimuksen purkamisesta on alle viikko, ja nyt Sportsnet kertoo, että jopa 20 seuraa on hänen kintereillään.

Sportsnet kertoo, että ”Jopa 20 NHL-seuraa on puolustajan kintereillä.”

Mitkä olisi Big Buffyn todennäköisimmät seuravalinnat? Sportsnetin Rory Boylen spekuloi seuroiksi Florida Panthersin, Minnesota Wildsin ja Toronto Maple Leafsin.

On tosin todennäköistä, ettei järkälemäistä puolustajaa nähdä enää taalajäillä, mutta viimeinen sanaa tulee tietenkin itse pelaajan suusta, kun sen aika on.

Byfuglien on pelannut NHL:ssä yhteensä 14 kautta, joiden aikana hän mätti huikeat tehot 198+377=575.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord