Conn Smythe toisi Miro Heiskaselle jättipotin rahaa bonusten muodossa.

Conn Smythe toisi Miro Heiskaselle jättipotin – Dallas pulassa palkkakaton kanssa

Conn Smythe toisi Dallas Starsin suomalaispuolustajalle Miro Heiskaselle melkoisen jättipotin, joskin hänelle on jo nyt luvassa erinomaiset bonukset.

Dallas Stars on raivannut tiensä aina Stanley Cup -finaaleihin saakka, pudottamalla jatkosta Calgary Flamesin, Colorado Avalanchen ja Läntisen konferenssin finaaleissa Vegas Golden Knightsin.

Pelaajat saavat olla tästä menestyksestä tuplaten iloisia, joskin teksasilaisseuran toimistoväkeä varmasti hirvittää samaan aikaan: Starsin menestys nimittäin tarkoittaa melkoisia bonusrahoja pelaajille ja se on erittäin haasteellinen asia seuralle – etenkin, kun koronaviruspandemia jumitti palkkakaton ylärajan 81,5 miljoonaan dollariin.

Mediajätti TSN tietää kertoa, että Stars-pelaajille on tiedossa yhteensä vähintään 2,95 miljoonan dollarin bonusrahat ja se näkyy suoraan seuran ensi kauden palkkakatossa. Mikäli seura voittaa Stanley Cupin, tuo summa vain nousee: esimerkiksi Corey Perry tienaa ylimääräiset 150 000 dollaria, mikäli Stars voittaa jääkiekkomaailman himoituimman pystin.

[vihjeet]

Myös Miro Heiskasen edesottamuksilla on melkoinen vaikutus Starsin palkkakattotilanteeseen. Suomalaispuolustajaa pidetään tällä hetkellä ykkössuosikkina pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi eli Conn Smythe -palkinnon voittajaksi, ja mikäli hän vie tuon pystin nimiinsä, saa hän ylimääräistä bonusrahaa peräti 1,65 miljoonan dollarin verran.

Summa iskeytyy palkkakattoa vasten kokonaisuudessaan joko ensi kaudeksi tai jaettuna tasan kausien 2020-21 ja 2021-22 välillä; asiasta täytyy päättää, kun pudotuspelit päättyvät. Kaiken kaikkiaan 13 seuralle tulee menestyksensä myötä seurauksia ensi kauden palkkakattoon.

Starsin on solmittava tämän kauden päätteeksi uudet sopimukset Roope Hintzille, Denis Gurianoville, Mattias Janmarkille, Radek Faksalle, Corey Perrylle, Andrej Sekeralle ja seuran toistaiseksi Stanley Cup -finaaleihin saakka torjuneelle Anton Khudobinille, mikäli seura mielii pitää kyseiset pelaajat riveissään.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord