Coloradossa NHL on jäänyt jopa pysyvästi toiseksi vedonlyöntisuosiossa

schedule 25 helmikuu 2021 - 23:36
person Joel Sallinen

“Tykkäätsä pelaa pinkiponki?” kysyttiin legendaarisen Ketonen & Myllyrinne -sarjan ensimmäisen kauden toisessa jaksossa. Coloradon osavaltiossa sallittiin vedonlyönti toukokuun ensimmäinen päivä viime vuonna. Siitä lähtien Coloradon osavaltion vedonlyöntiliikevaihdon ykköstilaa on hallinnut pöytätennis. Vielä tammikuussakin pöytätenniksestä lyötiin vetoa 11,8 miljoonan dollarin edestä. Toisella sijalla oli jääkiekko, jota lyötiin 9,6 miljoonan dollarin edestä. Pöytätenniksestä lyötiin jopa enemmän vetoa kuin jalkapallosta, college-jenkkifutiksesta ja MMA:sta yhteensä.

Kyseessä ei kuitenkaan ole sopupeli tai rahanpesu. Vedonlyönnin auetessa Coloradossa, urheilumaailmassa ei paljon tapahtunut. Pöytätennispelejä pelattiin kuitenkin jatkuvalla syötöllä. Suurin syy pöytätenniksen suosiolle ovat lyhyet ottelut. Niistä on ollut helppo lyödä vetoa mobiilissa ja varsinkin Venäjän turnauksiin on lyöty paljon vetoa, koska otteluita on paljon. Jopa NFL-kauden aikana suurin liikevaihto nähtiin pingiksessä. Lyhyiden otteluiden ansiosta vetoja lyötiin iloisesti varsinkin sunnuntaisin ennen NFL-kierroksen alkua.

Toisaalta nähtiinhän Suomessakin liuta pingisasiantuntijoita muun urheilun tauottua.

Viime kuun tilastoista kertoi David Payne Purdum, joka kirjoittaa vedonlyönnistä ESPN Chalkille. Kyseinen osio kirjoittaa juurikin yhdysvaltalaisesta vedonlyönnistä.

Kuva: Yle Areena / Ketonen & Myllyrinne, S01E02

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord