Artemi Panarin ottaa henkilökohtaista vapaata Rangersista syytösten takia

schedule 22 helmikuu 2021 - 17:30
person Joel Sallinen

The New York Postin toimittaja Larry Brookkertoi hetki sitten Twitterissä Artemi Panarinin ottavana henkilökohtaista vapaata NHL-jäiltä. Panarinia syytetään pahoinpidelleen Venäjällä 18-vuotiaan tytön vuonna 2011. Syytöksiä on kuitenkin kovin vaikea uskoa.

Panarin arvosteli vuonna 2019 Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia raskain sanoin ja ilmeisesti nämä syytökset kumpuavat nyt kostona. Syytökset tulevat Andrei Nazarovin suunnalta, joka toimi KHL:ssa Vitjazin valmentajana Panarinin pelatessa joukkueessa 2011.

Nazarov kertoo asiasta venäläisessä sports.ru -julkaisussa. Nazarov muistaa ihmeellisen yksityiskohtaisesti kyseisen päivän jolloin väitetty tapahtuma on ollut. Kyseessä oli 11.12.2011, kun Vitjaz hävisi Dynamolle lukemin 2-0. Joukkue ei lähtenyt Riikasta samana iltana, vaan heillä oli lento Minskiin aamulla. Osa pelaajista meni nukkumaan, mutta Panarin ja muutama muu pelaaja lähtivät hotellin baariin. Panarin ei ollut jostain syystä pitänyt seurueeseen liittyneestä 18-vuotiaasta, vaan löi häntä usean kerran. Poliisit olivat vieneet tapahtuman jälkeen Panarinin. Nazarovin mukaan hän ei tarkasti tiedä, mutta kuuli 40 000 euron rahasumman siirtyneen ja tapaus unohdettiin.

Sports.ru -jutun pääpiirteet käännetty Google translatorilla. 

Kuva: Youtube NHL

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord