Barkov ja Florida saa huippuvalmentajan? Panthersin uskotaan julkaisevan Joel Quennevillen sopimuksen tänään!

Aleksander Barkov ja Florida saa huippuvalmentajan? Joel Quennevillen sopimus julki tänään?!

Aleksander Barkov ja Florida saa huippuvalmentajan? Joel Quenneville on hyvin lähellä sopimusta Florida Panthersin kanssa.

Joel Quenneville on ollut todella kuumaa tavaraa valmentajamarkkinoilla siitä hetkestä lähtien, kun Chicago Blackhawks päätti irtisanoa kolme Stanley Cupia illinoislaisseuraan tuoneen kanadalaisen marraskuussa.

Ensimmäisenä jonossa olivat uutta valmentajaa ehtineet Edmonton Oilers ja Philadelphia Flyers, mutta Quenneville kertoi julkisesti haluavansa ottaa päätöstensä osalta oman aikansa, eikä uuteen valmentajapestiin hyppääminen lähes välittömästi potkujen jälkeen ollut vaihtoehto.

Vaan nyt Quennevillen ensi kauden osoite on mitä todennäköisimmin tiedossa.

Florida Panthersin ja valmennusurallaan toistaiseksi neljä Stanley Cupia voittaneen Quennevillen sopimusneuvotteluiden kerrotaan nimittäin olevan viittä vaille maalissa ja hänestä on näin ollen tulossa potkut runkosarjan päätyttyä saaneen Bob Boughnerin seuraaja floridalaisseurassa.

Sinällään Quennevillen päätyminen Floridaan ei yllättäisi, sillä Panthersin GM:nä toimii Dale Tallon, joka aikanaan nosti nykyisin 60-vuotiaan valmentajavelhon Chicagossa päävalmentajaksi.

Luonnollisesti Quennevillen päätyminen Floridaan olisi melkoinen lottovoitto, paitsi koko seuralle – myös Aleksander Barkoville, Henrik Borgströmille, Juho Lammikolle ja Aleksi Heponiemelle, sillä he pääsisivät NHL:n historiassa kaikkien aikojen toiseksi eniten otteluita voittaneen valmentajan oppiin.

Quenneville on toiminut NHL:ssä päävalmentajana vuodesta 1997 lähtien ja reippaan 20 vuoden aikana hänelle on kirjattu uskomattomat 890 voittoa runkosarjassa. Pelkästään 2010-luvun aikana Quenneville on juhlinut Stanley Cupia kolmesti, joten hän toisi Panthersin ympärille mukanaan myös melkoisen määrän lisäuskottavuutta.

Panthersin uskotaan julkaisevan Quennevillen sopimuksen jo tänään: Tallon kertoi aiemmin, että hänen tavoitteenaan on julkaista seuran uuden päävalmentajan nimi nimenomaan maanantaina.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord