Kotikisat tulevat – Lipunmyynti alkaa torstaina

schedule 31 elokuun 2021 - 11:10
person Joni Hakala

Miesten jääkiekon MM-kisojen liput tulevat ensimmäistä kertaa myyntiin lippuarvonnan kautta. Arvonnassa on mahdollisuus voittaa osto-oikeuksia kisojen päivälippuihin Tampereella pelattaviin otteluihin. Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereella ja Helsingissä 13.−29.5.2022. Lippuarvontaan osallistuminen alkaa 2. syyskuuta. Samana päivänä tulevat myyntiin myös Helsingissä pelattavien otteluiden päiväliput.

2022 jääkiekon MM-kisojen lipunmyynti käynnistyy syksyllä siten, että kaikki Tampereella pelattavat ottelut alkusarjapeleistä finaaliin saakka tulevat aluksi saataville lippuarvonnan kautta. Arvonnassa voi voittaa osto-oikeuksia Tampereella pelattavien otteluiden päivälippuihin. Lippuarvontaan voi osallistua 2.–26.9.2021.

Lippuarvontaan on tulossa tarjolle erihintaisia päivälippupaketteja eri katsomokategorioista. Arvontaan osallistuva voi valita haluamakseen lippumääräksi 1–6 lippua, eli arvonnan kautta on yhden osallistujan mahdollista ostaa enintään kuusi lippua. Lipunosto-oikeuksien arvonta suoritetaan syyskuun lopulla, jonka jälkeen voittajat voivat lunastaa liput.

Jäljelle jääneet päivälippupaketit Tampereella pelattaviin otteluihin tulevat myyntiin lokakuun loppupuolella.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord