Martin Berger päättää uransa – Taustalla sydänsairaus

schedule 30 elokuun 2021 - 15:31
person Joni Hakala

24-vuotias Martin Berger joutuu päättämään uransa. Berger sai lääkäriltä huonoja uutisia, kun hän käski pistämänään hokkarit naulaan .Taustalla on äkillisesti edenneen sydänsairaus, joka tulee vaatimaan leikkausta.

Tietysti jää harmittamaan, kun ura jääkiekkoilijana päättyi näinkin aikaisin. Olisin vielä nauttinut pelaamisesta, mutta nyt tilanne on niin vakava, että mahdollisuutta pelaamiseen ei enää ole. Haluan kiittää perhettä, ystäviä, pelaajia, seuroja ja kannattajia kaikista näistä vuosista ja saamastani tuesta, Martin Berger kommentoi seuran kotisivuillaan.

Tämä on valtava pettymys kaikille meille ja olemme todella pahoillamme pelaajan puolesta. Berger on ollut iso osa joukkuetta ja koko yksijoukkue -yhteisöä, johon hän tulee jättämään ison aukon, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Puolustaja pelasi Kouvolassa yhteensä neljällä eri kaudella. KooKoon lisäksi hän on edustanut Sporttia ja Tepsiä. Edellisellä kahdella kaudella KooKoossa Berger hankki itselleen yli 300 jäähyminuuuttia pelaamassaan 100 ottelussa.

Kiitos urasta ja tsemppiä tulevaisuuteen!

Kuva: Miikka Jääskeläinen/AOP

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord