HPK erottaa valmentajansa – Jarno Pikkarainen tilalle

schedule 3 lokakuun 2021 - 23:17
person Joni Hakala

HPK Liiga Oy ilmoitti tänään illalla, että seura on vapauttanut Matti Tiilikaisen, Janne Sinkkosen ja Jani Keinäsen tehtävistään. HPK:ta valmentavat jatkossa päävalmentaja Jarno Pikkarainen, valmentaja Joonas Tanska, maalivahti- ja videovalmentaja Juha Lehtola ja fysiikkavalmentaja Mikko Tolvanen.

HPK:n Liiga-kausi 2021–2022 on alkanut haastavasti. Kahdeksasta sarjaottelusta on kertynyt vain viisi sarjapistettä. HPK Liiga Oy:n hallitus on sunnuntaina 3.10.2021 kokouksessaan päättänyt vapauttaa HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikaisen ja valmentajat Janne Sinkkosen ja Jani Keinäsen tehtävistään.

HPK:n uutena päävalmentajana aloittaa 48-vuotias Jarno Pikkarainen, joka on toiminut aiemmin HIFK:n päävalmentajana. Pikkaraisen apuvalmentajaksi saapuu aiemminkin samassa valmennusryhmässä toiminut Joonas Tanska. Molempien sopimukset kattavat kuluvan Liiga-kauden lisäksi kauden 2022–2023.

– Jarno on vaihtoehdoistamme paras tilanteeseemme. Näemme hänessä ne ominaisuudet, jotka tuovat meidät tavoitteeseemme. Jarno tuo valmentajan tietotaidollaan ja osaamisellaan ne tarvittavat korjausliikkeet ja toimet, joita tässä hetkessä ja tulevaisuudessa HPK tarvitsee, kertoo HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord