HC TPS Turku Oy tiedottaa tappiollisesta tilikaudesta – jopa 2,6 miljoonaa euroa

schedule 3 syyskuun 2021 - 12:07
person Joni Hakala

Liigaseura-TPS teki viime kaudella isot tappiot rahallisesti. Vaikka kausi päättyi hopeaan, itse yhdistys HC TPS Turku Oy:n tilikausi painui tappiolle jopa 2,6 miljoonaa euroa.

Seuran liikevaihto oli 4,8 miljoonaa euroa. Tämä oli 1,8 miljoonaa euroa vähemmän kuin edellisellä tilikaudella.

Joissakin Liiga-seuroissa nähtiin urheilupuolella varsin rajujakin ratkaisuja. Meillä näihin ei haluttu mennä, koska urheilupuolella tehtyä hyvää työtä ja sen jatkuvuutta ei haluttu vaarantaa. Urheilullisen uskottavuuden palautus ja pohjan luominen kestävälle menestymiselle nähtiin meillä säästöjä tärkeämpänä, Santtu Jokinen kertoi TPS:n sivuilla. Jokinen on seuran toimitusjohtaja

HC TPS Turku Oy sai Valtionkonttorilta tukea 685 000 euroa.

Jouduimme pelaamaan käytännössä tyhjille katsomoille joulukuusta aina kauden loppuun asti. Normaaliolosuhteissa merkittäväksi muodostuvat lisätuotot playoff-otteluiden lipunmyynnistä ja yhteistyökumppanimyynnistä jäivät saamatta, Jokinen totesi TPS:n tiedotteessa.

Haasteista ja rajoiteuhkista huolimatta alkavaan kauteen on kuitenkin päästy valmistautumaan positiivisessa ilmapiirissä. Odotamme jatkavamme hyvällä jalalla urheilupuolella ja palaavamme normaalimpiin olosuhteisiin myös muussa toiminnassa, Jokinen päätti.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord