Voittoputkessa oleva Jokeri matkustaa Moskovaan

schedule 15 marraskuun 2021 - 11:26
person Joni Hakala

Maajoukkuetauko on ohi ja Helsingin Jokerit matkustaa tänään Moskovaan Dynamon vieraaksi.

Ottelu on todellinen huippu kamppailu. Kotijoukkue on sarjataulukossa sijalla neljä ja Jokerit samaisen taulukon kärjessä.

Jokerit lähtevät otteluun voitettuaan neljä peliä peräkkäin ja edellisen kerran joukkue on jäänyt kokonaan ilman pisteitä peräti kahdeksan ottelua sitten. 

Vastaavasti kotijoukkue on voittanut edelliseen viiteen peliin vain kaksi kertaa.

Kotijoukkueen suurin tähti on Vadim Shipachyov, joka on iskenyt 27 peliin tehot 13+26=39, joilla hän on ylhäisessä yksinäisyydessään pistepörssin piikkipaikalla. Toisena tuleva Vitjazin hyökkääjä Niko Ojamäki on yhdeksän pisteen päässä. Erityisesti ylivoimalla moskovalaisten velho on alati vaarallinen syöttötaitonsa ja pelinäkemyksensä ansiosta.

-Häntä on vaikea pitää pimennossa koko peliä, mutta yleensä menestyy, jos siinä onnistuu. Heitä ei pidä päästää ylivoimalle, joten meidän on luisteltava ja pidettävä lavat jäässä. Jäähyt voivat ratkaista ottelun, Alex Grant kertoi Jokereiden haastattelussa.

Ottelu pelataan tänään kello 18:30

Ottelusta on tehty myös vihje. Voit käydä lukemassa sen linkistä: KHL: Dynamo Moskova – Helsingin Jokerit | 15.11.2021 (urheiluvedot.com)

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord