171-senttinen Isaak Valitsky päätyi pää edellä vaihtopenkille, kun hänen joukkuekaverit joutuivat kirjaimellisesti repiä hänet pois kaukalosta.

VIDEO: Huvittavaa! Joukkuekaverit vetivät Vityaz-pelurin pää edellä vaihtopenkille

Joukkuekaverit vetivät Vityaz-peluri Isaak Valitskyn pää edellä vaihtopenkille eilisessä KHL-ottelussa Magnitogorskia vastaan.

Torstaina pelatulla KHL-kierroksella nähtiin varsin koominen tilanne.

Vityaz Podolskin Isaak Valitskylla oli suuria vaikeuksia päästä vaihtoruuhkan keskellä vaihtopenkin puolelle. Kun joukkuekaverit huomasivat tämän, vetivät he 25-vuotiaan hyökkääjän yhteistuumin vaihtopenkille.

Kaikkein huvittavinta tilanteessa oli se, että Valitsky päätyi penkin puolelle pää edellä, eikä hän oikeastaan edes päätynyt vaihtopenkille, vaan ennemminkin vaihtopenkin lattialle.

Oman lisänsä toi myös se, että hänet vaihtopenkille nostaneet joukkuekaverit näyttivät siltä kuin kyseessä olisi ollut heille jokapäiväinen tehtävä: Valitskyn penkille auttoivat pakkipari Linus Hultstrom & Yegor Voronkov, joista kummankaan ilme ei edes värähtänyt tilanteessa.

[vihjeet]

Ainoastaan vaihtopenkillä istuneen ja Valitskyn mailasta lähestulkoon kasvoilleen osuman saaneen Jakub Jerabekin suupielillä oli nähtävissä pieni hymynkare.

Valitskyn ponnistelua tilanteessa ei auttanut tippaakaan se, että hänellä on pituutta ainoastaan 171 senttimetriä.

Vityaz Podolskin ensimmäiset ottelut olivat hieman Valitskyn kaltaista rimpuilua, sillä ensimmäisestä kuudesta ottelustaan joukkue hävisi peräti neljä. Sittemmin peli on kuitenkin lähtenyt kulkemaan paremmin ja joukkue on hakenut kaksi maistuvaa perättäistä vierasvoittoa – ensiksi Avtomobilist Yekaterinburgista jatkoajan jälkeen ja nyt siis Magnitogorskista 4-1-lukemin.

Tässä vielä video tuosta Valitskyn huvittavasta “rimpuilusta”:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord