KHL:ssä 87 tartuntaa! Liigan pomo kehuu tilannetta samaan aikaan

schedule 24 syyskuu 2020 - 18:24
person Marko Ollonqvist

KHL:ssä on tällä hetkellä 87 tartuntaa koronaviruksen osalta; tästä huolimatta KHL-pomo Alexei Morozov kehuu liigan tilannetta hyväksi.

Viime aikoina useissa jääkiekkoseuroissa ympäri Eurooppaa on nähty reippaasti koronavirustartuntoja.

KHL:ssä tällä hetkellä tartunta on peräti 87:lla: tartuntoja on sekä pelaajilla että seurojen henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä. Kun tähän lisätään vielä 132 viruksesta parantunutta henkilöä, on todettujen tartuntojen määrä ylittänyt jo 200.

Vaikka 87 henkilöä kärsii parhaillaan koronavirustartunnasta, samaan aikaan KHL-pomo Alexei Morozov kehuu sarjan tilannetta, mikä kuulostaa hieman erikoiselta näiden numeroiden valossa. Erikoista on myös se, että Morozov puhuu toipuneiden kohdalla suojasta koronavirusta vastaan, vaikka asian laidan ei tiedetä olevan tämä.

– Tämä on monimutkainen tilanne, mutta ei millään tavalla karannut käsistä. Yhä useammat pelaajat ovat toipuneet ja saaneet immuniteetin, joten tilanne on paranemaan päin, Morozov toteaa KHL:n verkkosivuilla.

KHL:ssä pelaava Helsingin Jokerit on ollut kaksi viikkoa karanteenissa, mutta nyt tuo karanteeni on ohi. Narripaitoja ei ole määrätty pelaamaan otteluita, sillä seuralla ei ole olemassa omaa erillistä farmijoukkuetta, kuten KHL:n venäläisjoukkueilla on. Tästä syystä Jokerien otteluita on siirretty, mutta jatkossa tämä ei tule olemaan asian laita.

– Heitä on varoitettu siitä, että tulevaisuudessa tyhjän ylimääräisen tilan löytäminen otteluohjelmasta on haastavaa ja heidän odotetaan pelaavan ottelunsa; näin ison ottelumäärän uudelleenjärjestäminen ei ole jatkossa mahdollista.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord